Cukrář.cz

Reklama



Milánský mezinárodní veletrh Host 2017 již v říjnu

14.07.2017 | Autor: Martin Kolouch | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Nezapomeňte si vyhradit čas pro návštěvu mezinárodního veletrhu Host 2017 v Milánu (od 20. do 24. října). Dlouhodobě respektovaná výstava stále z hlediska počtu vystavovatelů roste a je aktuálně nepochybně jednou z nejdůležitějších na světě. Letos se představí více než 1 800 výrobců z 55 zemí.

Široký záběr výstavy zaručuje, že užitečné informace si odnese každý profesionál z gastronomie a hotelnictví.  Struktura vystavovatelů napoví, jaké jsou silné stránky milánského veletrhu: necelou polovinu tvoří výrobci strojů a zařízení pro gastronomii a pro sektory "Bread, Pizza, Pasta".  Přes třetinu pak představuje sortiment vybavení pro výrobu a zpracování kávy, čaje, vybavení baru, prodejní automaty (vending), společně se stroji pro výrobu a prodej zmrzliny a vybavení pro cukráře. Vybavení interiérů a stolní nádobí se pak na celku podílí zhruba dvaceti procenty.

Atraktivitu zvyšuje tradičně velmi bohatý doprovodný program. Nechybí v něm již tradičně soutěže baristů AICAF (Italian Academy of Coffee Masters), semináře FCSI (Foodservice Consultants Society International), nepřeberné množství menších firemních akcí a prezentací s nezbytnými ochutnávkami. 

V cukrářských soutěžích v letošním ročníku pořadatel avizuje účastníky také z České republiky a ze Slovenska. Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving. Prostor pro soutěžní klání je velkorysý a velmi dobře vybavený, vše lze sledovat z hlediště přímo a nebo na projekčních plátnech. Dostatek prostoru bude věnován i výrobkům samotným tak, aby si je mohli všichni zájemci prohlédnout detailně z blízka. Propagační video řekne více: Pastry Ice Cream Chocolate World Championship FIPGC 2017 https://youtu.be/RH8EOINYfWc

Drobná praktická rada pro návštěvníky na závěr: výstaviště je přístupné přímo také metrem z Milána ze stanice Rho-Fiera Milano. Je však již mimo  pásmo a tedy pro výstup zde nestačí základní jízdné - což vyvolává neutuchající zájem místních revizorů.  


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.