�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Milánský mezinárodní veletrh Host 2017 již v øíjnu

Autor: Martin Kolouch
Datum vyd�n�: 14.07.2017
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3266

Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving.

Nezapomeòte si vyhradit èas pro návštìvu mezinárodního veletrhu Host 2017 v Milánu (od 20. do 24. øíjna). Dlouhodobì respektovaná výstava stále z hlediska poètu vystavovatelù roste a je aktuálnì nepochybnì jednou z nejdùležitìjších na svìtì. Letos se pøedstaví více než 1 800 výrobcù z 55 zemí.

Široký zábìr výstavy zaruèuje, že užiteèné informace si odnese každý profesionál z gastronomie a hotelnictví.  Struktura vystavovatelù napoví, jaké jsou silné stránky milánského veletrhu: necelou polovinu tvoøí výrobci strojù a zaøízení pro gastronomii a pro sektory "Bread, Pizza, Pasta".  Pøes tøetinu pak pøedstavuje sortiment vybavení pro výrobu a zpracování kávy, èaje, vybavení baru, prodejní automaty (vending), spoleènì se stroji pro výrobu a prodej zmrzliny a vybavení pro cukráøe. Vybavení interiérù a stolní nádobí se pak na celku podílí zhruba dvaceti procenty.

Atraktivitu zvyšuje tradiènì velmi bohatý doprovodný program. Nechybí v nìm již tradiènì soutìže baristù AICAF (Italian Academy of Coffee Masters), semináøe FCSI (Foodservice Consultants Society International), nepøeberné množství menších firemních akcí a prezentací s nezbytnými ochutnávkami. 

V cukráøských soutìžích v letošním roèníku poøadatel avizuje úèastníky také z Èeské republiky a ze Slovenska. Disciplíny jsou vypsány takto: Chocolate and Praline Sculpture, Sugar and Contemporary Cake Sculpture, Sugar Paste Sculpture and Ice Cream Single Serving. Prostor pro soutìžní klání je velkorysý a velmi dobøe vybavený, vše lze sledovat z hledištì pøímo a nebo na projekèních plátnech. Dostatek prostoru bude vìnován i výrobkùm samotným tak, aby si je mohli všichni zájemci prohlédnout detailnì z blízka. Propagaèní video øekne více: Pastry Ice Cream Chocolate World Championship FIPGC 2017 https://youtu.be/RH8EOINYfWc

Drobná praktická rada pro návštìvníky na závìr: výstavištì je pøístupné pøímo také metrem z Milána ze stanice Rho-Fiera Milano. Je však již mimo  pásmo a tedy pro výstup zde nestaèí základní jízdné - což vyvolává neutuchající zájem místních revizorù.  


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku