Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Barbora Škorpilová: Musíte lidem nabídnout zvláštní pocity 28.7.2003, rubrika: Osobnosti Od roku 1996, kdy Barbora Škorpilová založila společně s Janem Nedvědem ateliér Mimolimit. Skoro polovinu jejich zakázektvoří návrhy interiérů restaurací a kaváren. (Nové projekty - Café Emporio a Café Nubo )
více...


Nízkokalorické angreštové mandlové řezy 23.7.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy V míse smícháme mouku a sušené droždí. Přimícháme 100 g cukru, sůl, mléko a 75 g tekutého másla. Vypracujeme hladké vláčné těsto.
více...


Úspěch voní po čokoládě 17.7.2003, rubrika: Suroviny Hans Geller má práci, o které se může mnohým jen snít. Je placen za to, že si pochutnává na švýcarské čokoládě. Geller se už 40 let "živí" čokoládou - ochutnává tyčinky, kuličky, bonbóny a jiné laskominky, které sjíždí z výrobních pásů čokoládoven.
více...


JUNIOR CARVING CUP 15.7.2003, rubrika: Akce a soutěže Moravská město Třebíč bylo svědkem prvé české samostatné juniorské soutěže v carvingu, podržíme-li se světového názvu pro řezbářství, kdy se pod ostřím čepele nože a dalších řezných pomůcek rodí jedlá krása specifických tvarů, barev a kombinací. více...


Kde působil první český cukrář 14.7.2003, rubrika: Cukrařina První český cukrář se objevuje roku 1301 v době vlády předposledního Přemyslovce Václava II. Působil na Malé Straně a jmenoval se Mates. Cukrářské řemeslo však v té době bylo velice vzácné. více...


Tvarohový dort s rybízem 10.7.2003, rubrika: Recepty Granulky rozpustné kávy rozdrtíme lžící a společně s moukou, práškem do pečiva a kakaem nasypeme do mísy. více...


Čeští pekaři a cukráři chtějí na pulty v Německu 8.7.2003, rubrika: Cukrařina Dlouhé čekací doby na celnicích jsou hlavní překážkou, která brání českým pekárnám, vyvážet čerstvé pečivo. Po vstupu Česka do unie tento problém odpadne a tuzemským výrobcům se otvírá příležitost uplatnit se i na pultech v zahraniční. více...


Náhražka pistácií 7.7.2003, rubrika: Tipy a triky Náhražky zelených pistácií docílíme tím, že nařežeme bílé loupané mandle a v koltíku se žlutou a zelenou barvou je obarvíme. Do barvy se přidá více...


Velké pekárny stále více věří vlastním obchodům 2.7.2003, rubrika: Vzdělávejte se Největší tuzemské pekárny, jako jsou společnosti Delta Pekárny či Odkolek, se snaží oslovit zákazníky prostřednictvím vlastních prodejen. Tato strategie se totiž firmám vyplácí, tržby z jejich provozoven tvoří významnou část celkových příjmů více...


Může zaměstnavatel snížit mzdu ? 30.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nejvíce mylných představ o sjednávání výše mzdy mají zaměstnavatelé podnikatelského charakteru, proto v tomto článku najdete komplexní informace o mzdách. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.