Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


SIGEP 2006 - 27. 8.12.2005, rubrika: Akce a soutěže Mezinárodní veletrh tradičního cukrářství, pekařství a zmrzlinářství 21.-25.ledna 2006.
více...


Kokosové řezy - Vánoční recept 8.12.2005, rubrika: Recepty 5 bílků, 250 g cukr krupice, 250 g strouhaného kokosu, čokoládová poleva více...


Neapolitánky - Vánoční recept 7.12.2005, rubrika: Recepty 250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa. více...


Ořechové kostky - VÁNOČNÍ RECEPTY 6.12.2005, rubrika: Recepty 250 g másla, 150 g cukru, 6 žloutků, 1,5 polévkové lžíce kakaa, 180 g mletých ořechů, 100 g polohrubé mouky, 1/4 prášku do pečiva, sníh ze 6 bílků, 100 g čokoládové polevy. více...


Basilej v obrazech 2.12.2005, rubrika: Akce a soutěže Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial. více...


Postříbřená Basilej Národního týmu ČR 29.11.2005, rubrika: Akce a soutěže Ze stříbrného jíní mrazíků ranní Basileje předzvěstující poetický čas Vánoc, uzmul Národní tým kuchařů a cukrářů České republiky dvě vlákna svého úspěchu a okrášlil jimi svoji dosavadní soutěžní bilanci. více...


Basilejská bronzová kompaktáta CULINERY NESTLÉ TEAMu 27.11.2005, rubrika: Akce a soutěže Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial. více...


VÁNOČNÍ RECEPTY - Žemlovka, Štěpánská roláda 24.11.2005, rubrika: Recepty Chcete ochutnat vánoční pokrmy v ladovském stylu ? Zkuste ŽEMLOVKU!

více...


MINUTKA CARVING CUP s dýňovou přílohou 20.11.2005, rubrika: Akce a soutěže Třetí ročník carvingového festivalu měl tentokrát své specifikum v dýňové příloze, prezentující se dvěmi soutěžními kategoriemi.
více...


Pajerský koláč 18.11.2005, rubrika: Recepty Kynuté těsto: 25 dkg tuku (1/2 másla, 1/2 Hera), 15 dkg cukru, 4 žloutky (bílky upotřebíme do tvarohové náplně), utřeme a přidáme 1 kg mouky (1/2 hladké, 1/2 pologrubé, sůl, kvásek z 0,25 l mléka a 5 dkg kvasnic.
Vše provádíme v teple. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.