Reklama |
Archiv zpráv
Problematika zavádění HACCP
17.3.2004, rubrika: Hygiena
Povinnost zavést kritické body (HACCP) všude tam, kde se vyrábí pokrmy, ukládá současná legislativa od 1.5.2004, tedy od data vstupu ČR do EÜ. Nejasnosti kolem výkladu této povinnosti jsou znepokojivé a tak nezbývá, než se této problematice věnovat.
více...
Orion studio - nabídka kurzů pro cukráře
16.3.2004, rubrika: Cukrařina
Základní kurz umělecké cukrařiny, Kurz modelování z čokolády 1. stupeň, Kurz zpracování pravé čokolády - kuvertury, Základní kurz modelování z karamelu a Isomaltu, Kurz modelování z karamelu 2. stupeň.
více...
“American way”
15.3.2004, rubrika: Cukrařina
Je s podivem, že lidé v zemi s nedlouhou historií si dokázali vytvořit tradice ve stravování, pravda, nám Evropanům ne až tak úplně srozumitelné, ale posouzení nechám na vás.
více...
P O Z V Á N K A - Moravský pohár 2004
12.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
na 2. ročník soutěže o Moravský pohár 2004, pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů ČR pobočky Brno. Dovolujeme si Vás pozvat na výstavku soutěžních výrobků našich žáků v hale hotelu Junior
ve čtvrtek 18. března 2004 od 12:00 do 15:00 hodin více...
Karamelová kreace - Mirka Slavíková
11.3.2004, rubrika: Cukrařina
Exponát z karamelu zhotovený při příležitosti veletrhu Salima - MBK a vystavený na stánku firmy Pregel.
více...
Inteco: Pavel Maláč
9.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Kromě standardního vybavení nadstandardní úrovně máme pro letošní SALIMU připraven jeden nový stroj, kterým je výrobník zmrzliny jehož princip spočívá v jednoduchosti a svojí vývojovou podstatou může nabudit dojem jakoby kráčel zpětně proti času.
více...
MBK: Ing. Fiala – pomůcky pro cukráře
7.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Veletrhu MBK se rovněž účastnil nám již dobře známá firma dodávající pomůcky pro cukráře a suroviny od firmy Braun – Ing. Fiala. Zde přikládáme několik ukázek z jejího sortimentu¨.
více...
GASTROJUNIOR den třetí - aneb je to za námi
6.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Jak už bylo v předchozích dvou reportážních dnech vyřčeno, tento desátý ročník podstoupil i experimentální kůru, která v jádru dobré myšlenky se ocitla na roubu odlišné odrůdy než měli sami organizátoři původně na mysli.
více...
Segafredo
5.3.2004, rubrika: Káva
Kávový mok je v moderním světě jeho nezbytným doplňkem a spotřeba kávy má vzrůstající úroveň. Úměrně tomu vznikaly i rozmanité značky zpracovatelů káv k níž též patří Italská firma Segafredo, která je pravidelným účastníkem veletrhů Salima.
více...
GASTROJUNIOR pokračuje druhým dnem
4.3.2004, rubrika: Akce a soutěže
Do druhé poloviny se přehoupla juniorská gastronomická soutěž konaná při příležitosti mezinárodních potravinářských veletrhů SALIMA.
více...
|
Dnes je čtvrtek 28. ledna 2021
svátek slaví Otýlie, zítra Zdislava Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |