Cukrář.cz

Reklama



O aplikaci i-Krbo (HACCP)

16.03.2005 | Autor: František Adámek | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Do levého menu na tomto portálu byl přidán odkaz "HACCP" na internetovou aplikaci iKrBo, kterou ve spolupráci s partnery tohoto portálu přináší firma Veřejná informační služba, spol. s r. o. Tato aplikace slouží k vytvoření Vaší vzorové dokumentace k systému kritických bodů.

Vzorová dokumentace obsahuje metodiku zavedení systému kritických bodů s podrobnými postupy a návody. Dále skupinová schémata výrobních postupů spolu s navrhovanou analýzou nebezpečí a kritickými body. Je zde také systém formulářů pro záznam skutečností, které vyžaduje vyhláška 137/2004, a další informace (zásady provozní a osobní hygieny, správné skladování potravin…)

Při první návštěvě této aplikace je třeba stisknout tlačítko NOVÁ REGISTRACE a ve formuláři, který se otevře, vyplnit registrační informace. Tyto informace budou sloužit k doručení objednaných produktů a dále budou zaneseny do dokumentace k systému kritických bodů. Po úvodní registraci budete vedeni sledem formulářů, jejichž pomocí si dokumentaci doplníte a nadefinujete podle svých potřeb – výrobní činnost, výdejny, realizační tým (tým HACCP), dále si vyberete schémata výrobních postupů, o která máte zájem. V oblasti HACCP poskytujeme i další podporu (společné školení, individuální podporu, vnitřní audit…), toto je možné si objednat v dalším z formulářů. Pak stačí jen objednávku vytisknout, zaslat na adresu, která se rovněž vytiskne, zaplatit fakturu a do 14 dnů Vám hotovou dokumentaci zašleme.

Věříme, že i tento nástroj Vám pomůže vypořádat se s kritickými body.

Mgr. František Adámek je manažerem projektu i-KrBo, pracuje ve firmě VIS Plzeň.


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.