Reklama
|
Archiv zpráv
Tvorba Pajerského koláče
11.3.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pracovní postup: na plech položíme namaštěný papír, posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem a přehneme okraje tak, že z kruhového tvaru vznikne čtverec, tvaroh posypeme strouhaným perníkem.
více...
SIGEP 2017 - Soutěž po italsku
8.3.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Soutěžit s Italy ve sféře elegance, je tak trochu jako zasednout k šachové partii s vyrovnaným soupeřem a hrát černými figurami. Verismus, mající místo zrodu na Apeninském poloostrově, je umělecký směr.
více...
SIGEP 2017 - Od každého kousek něčeho
6.3.2017 , rubrika: Akce a soutěže
SIGEP není jen statická výstava, ale především rušná činnost předváděcích akcí, odborných fór a konferencí, kdy své nadstandardní oborové znalosti sdělovali vrcholoví specialisté ve všech klimatizovaných halách veletržního areálu.
více...
SIGEP 2017 - Zmrzlina je jednička!
24.2.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Vizuální náhled je oním příslovečným prvním dojmem, který je určující pro zadání tóniny celkového vyznění záměru. Pro zboží je tímto mnohdy určujícím faktorem obal a pro sortiment typu zmrzliny a podobně, to bývá vitrína.
více...
SIGEP 2017 - V náhledu čelem vzad!
20.2.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Italská renesance plodila velikány, z nichž jen namátkou jmenujme Leonarda da Vinci a Michelangela. Itálie byla úchvatnou spojnicí, lze říci, až skoro bájné antiky a renesance s vyústěním do současnosti. A to vše se promítá na veletrhu SIGEP.
více...
SIGEP 2017 - Prezentace ledové hřejivosti
19.2.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Nejmrazivější měsíc roku leden, je obdobím kdy mají příznivci cukrářského oborupříležitost se nejvíce zahřát. Stačí k tomu jedna maličkost v podobě překonání tisícikilometrové vzdálenosti mezi Českem a italskou provincií Emilia-Romagna.
více...
|
Dnes je čtvrtek 28. ledna 2021
svátek slaví Otýlie, zítra Zdislava
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|