Reklama |
Archiv zpráv
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
3.7.2004, rubrika: Cukrařina
Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10
1.7.2004, rubrika: Cukrařina
Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10
30.6.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10
29.6.2004, rubrika: Recepty
Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu.
více...
JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´
28.6.2004, rubrika: Akce a soutěže
V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10
24.6.2004, rubrika: Akce a soutěže
Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy.
více...
Čokoládové muzeum
23.6.2004, rubrika: Suroviny
Imhoff - Stollwerck muzeum je největším svého druhu na světě. Když se na podzim roku 1993 slavnostně otevíralo, nikdo tehdy netušil, že se toto muzeum čokolády během 10 let stane nejnavštěvovanějším muzeem v Německu.
více...
Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone
21.6.2004, rubrika: Akce a soutěže
Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone - "Mezinárodní přehlídka zmrzliny", kde je také zastoupen sektor kávy
více...
Odborná praxe, zkušenosti v cukrařině
14.6.2004, rubrika: Tipy a triky
Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů?
více...
Informace k Junior show a k Junior carving cup
10.6.2004, rubrika: Akce a soutěže
20- 40 účastníků z celé ČR / mezinárodní účast) / nový trend v gastronomii / zkušení komisaři z reprezentačního týmu ČR / divácké soutěže o atraktivní ceny / všichni soutěžící obdrží účastnické listy
více...
|
Dnes je pondělí 1. března 2021
svátek slaví Bedřich, zítra Anežka Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |