Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vánoční hvězda Vánoční hvězda 6.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hmotu vložíme do dobře vymazané a strouhankou vysypané hvězdicové formy. Pečeme při teplotě 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvězdu prořízneme, natřeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. více...


Vánoční jedlička Vánoční jedlička 4.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po zchladnutí naplníme vánoční jedličky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní část polejeme rozpuštěným Mohrenglanzem. Na závěr ozdobíme cukrovým dekorem. více...


Vánoční recepty - kořeněné perníčky Vánoční recepty - kořeněné perníčky 3.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Francouzská cukrařina je nám vysokou školou cukrářskou. Zde se u výrobků skutečně snoubí harmonie chuti s výstavním designem. Proto také ochutnat tyto kousky je požitkem pro labužníky
více...


Kvalita spočívá i v křupnutí tyčinky Kvalita spočívá i v křupnutí tyčinky 30.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Snaha dostat cenu co nejníže ale zásadně ovlivňuje i kvalitu potravin. Do jogurtů se přidává bramborový škrob, náhražky masa jsou v uzeninách. Jak se tohle slučuje s vaší snahou o co nejvyšší kvalitu?
více...


Když se větrníky nechtějí péct podle našich představ Když se větrníky nechtějí péct podle našich představ 28.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Během pečení, to je nejdůležitější, by se měla čas od času pootevřít trouba, aby pára odešla a zase zavřít. Dělá se to do té doby, než se chytne barva větrníků a trouba je pak zavřená. více...


Nejen do žen a melounů, ale i do vajec se nevidí Nejen do žen a melounů, ale i do vajec se nevidí 26.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Další způsob testování spočívá v zatřepání vejcem. Zatřeseme jím lehce na obě strany. U čerstvého vejce není slyšet žádný zvuk, popřípadě není cítit v ruce žádná vibrace uvnitř skořápky. U starých vajec je tomu naopak.

více...


Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina 24.11.2015, rubrika: Akce a soutěže Řada dodavatelů zmrzlinových směsí prezentovala na říjnovém HOST 2015 Milano produkty s označeními známé v souvislosti s jinými pochutinami: "bio", "bez umělých barviv", "bez syntetických aromat", "bez palmového oleje" apod. více...


Čokoláda pro znalce - 4. Čokoláda pro znalce - 4. 22.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hlavní surovinou při výrobě nejprodávanějších čokoládových tyčinek a bonbonů není kakao ( v průměru pouhých 20 %), ale cukr, rostlinný tuk a sušené mléko. To jsou viníci, kteří způsobují, že má čokoláda neprávem pověst zbytečné rozmařilosti více...


Čokoláda pro znalce - 3. Čokoláda pro znalce - 3. 20.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Proč má dotyčný rád určitou čokoládu, o člověku hodně prozradí. Často vyvolává určitá čokoláda příjemné vzpomínky. Může to být vůbec první čokoláda, kterou člověk ochutnal, nebo čokoláda, o níž se pravidelně s někým dělil. více...


Čokoláda pro znalce - 2. Čokoláda pro znalce - 2. 18.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Bílá čokoláda (obvykle obsahuje z kakaových bobů jen kakaové máslo) se nepokládá za čokoládu, stejně jako poleva z mléčné čokolády na čokoládových tyčinkách. Jsou to spíš cukrovinky než čokoláda. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.