Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cukrárenské veletržní hity Cukrárenské veletržní hity 18.3.2012, rubrika: Cukrařina Veletržní zahraniční hity jsou již v dnešní době i hity domácími. Přesto se zkusmo podívejme co případně v některém detailu může být v Itálii, jedné z největších cukrárenských velmocí světa, odlišného oproti tomu co se u nás vidí možná zřídka. více...


To snad není možné, další michelinská hvězda! To snad není možné, další michelinská hvězda! 16.3.2012, rubrika: Osobnosti Rozhodně mně nenapadlo, že nadchneme i inspektory Michelinu tak, že nám dají hvězdičku," říká šéfkuchař Oldřich Sahajdák poté, co zjistil, že La Degustation dostala v aktuálním vydání michelinského bedekru prestižní hvězdičku.
více...


Roman PAULUS - první ryze český  Michelin Roman PAULUS - první ryze český Michelin 15.3.2012, rubrika: Osobnosti Duchovním, ale i biologickým otcem tohoto velkého a v plné opravdovosti národního úspěchu, je bezesporu Roman Paulus, jehož profesní přítomnost ve vídeňském Hiltonu či londýnským Savoyi byla dobře nasměrovaným kormidlem k současnému úspěchu. více...


Zkoušíme fondán Zkoušíme fondán 13.3.2012, rubrika: Cukrařina voda s cukrem se za stálého míchání vaří na správnou hustotu, kterou poznáme takto: do vařícího se cukru vložíme drátěné očko cca 1 cm velké, ve kterém se po vyjmutí vytvoří cukrová blána. více...


Rozkřápnutá vejce ... Rozkřápnutá vejce ... 11.3.2012, rubrika: Suroviny Za druhé, kdo vůbec takovéto chovy povolil, v nichž se již po mnohé generace slepice takto mačkají. Vždyť je to zase jen honba za ziskem, jehož nástrojem a zároveň obětí, včetně nebohé slepice, je člověk.
více...


Že by medovník takto? Že by medovník takto? 9.3.2012, rubrika: Recepty Včera jsem dělala zkušební medovník (mám ho dělat jako svatební dort) a našla jsem tento recept na Cukrář .cz a podle něj jsem to udělala stěmito obměnami. Povedl se dokonale, chuť, barva a vůně je autentická jako u originálu. více...


Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce Děkujem ti vládo za to, žes zdražila nám vejce 8.3.2012, rubrika: Cukrářská poezie Děkujem ti vládo za to,
- žes zdražila nám vejce, -
nekoupíme jich už plato
- a jíst budem mravence. -

více...


GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? GASTROJUNIOR - pořád stejný nebo stále udržující vysoký standard? 7.3.2012, rubrika: Akce a soutěže Co je lepší napsat? Že jsme viděli skoro totéž co před 18 léty nebo že soutěž je tak vyspělá, že si udržela vysoký standard po dlouhou dobu 18 roků? více...


Sacharin versus cukr Sacharin versus cukr 2.3.2012, rubrika: Suroviny Cukr je svým složením uhlohydrát, je ze všech potravin nejčistší a neobsahuje vodu. Sacharid je chemický preparát vyrobený složitou cestou z mezivýrobků dehtu kamenouhelného a chemicky je to kyselina orlosulfaminobenzoová nebo její sodná sůl.
více...


Francouzský Croqembouche Francouzský Croqembouche 27.2.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Výrobek je ryze francouzskou specialitou sestávající z odpalované hmoty plněné pařížským krémem, avšak ne tím, který je u nás znám jako čokoládový krém. Jedná se o francouzský vařený puding ze žloutků a hladké mouky, dochucený rumem.

více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.