Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Palčinky Krásná Helena Palčinky Krásná Helena 5.10.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou. více...


Zvěčněná čokoláda Zvěčněná čokoláda 3.10.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy V muzeu se návštěvník dozví o historii pěstování kakaových bobů, uvidí vzácné exponáty mayské a aztécké kultury. Součástí muzea je i tropický skleník, kde je udržována teplota 25 - 28 stupňů a mj. tu roste strom kakaovníku.
více...


American way American way 30.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pro nás běžné věci jsou zde naprostou výjimkou,pokud jdete do cukrárny, která zde de facto jako taková neexistuje, nemáte moc šancí na výběr. Nejprve vás zarazí sladkost. Vše co je k jídlu a k pití, je v Americe sladké více...


Zdvořilost k zákazníkům Zdvořilost k zákazníkům 17.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zdvořilost k zákazníkům je první stupínek k prodejním úspěchům. Tato zdvořilost by se měla projevovat nejenom v obchodě, ale i na ulici. Lidé si potrpí na pozdrav i oslovení a obchodník nesmí být proto na pozdrav skoupý. více...


Znáte pumpernikl? Znáte pumpernikl? 15.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Připravoval se z dvakrát rozemletého, ale neprosátého žita. Do těsta se přidávalo trochu medu. Ze slov "bonum panikulum" se utvořl výraz "bumpanikl" a později "pumpernikl".
Výrobek doznal obliby i v období blahobytu. více...


Jak by měly vypadat kavárny Jak by měly vypadat kavárny 10.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jak by měla kavárna vypadat?
Musí být přívětivá a milá. Dokonce víc než byt. Proto se člověk k takovému zadání musí chovat jinak, než když dělá byt nebo kancelář.
více...


Hawai dezert Hawai dezert 8.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po ztuhnutí polevy naskládáme čerstvé ovoce na položený řez. Ovoce přeleštíme rozpuštěnou ovoželovou polevou. Případně můžeme ještě dozdobit snítkou máty.
více...


Úprava náplně likérových špiček Úprava náplně likérových špiček 6.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný. více...


Koláč z kávy a mrkve Koláč z kávy a mrkve 4.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. více...


 Zmrzlina i v chladném počasí Zmrzlina i v chladném počasí 2.9.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Spojení vody s tukem zajišťují emulgátory, hlavně lecitin a další. Pokud jde o jemnost je rozhodující velikost vznikajících ledových krystalků, jazyk je totiž vnímá už překračuje-li jejich jeden rozměr pouhou půlsetinu milimetru. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. února 2019
svátek slaví Lenka, zítra Petr

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.