Reklama
|
Archiv zpráv
SIGEP 2016 - Doba dávná a současná / -3.
3.2.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Italové jsou hračičkáři, a tuto tak trochu národní povahu prodávají zejména v umělecké oblasti, a to všeho druhu, cukrářství nevyjímaje. Ale jsou to oni, kteří drží vztyčený prapor skutečnosti, že cukrařina je ve své podstatě umělecký obor.
více...
SIGEP 2016 -Zmrzlinová žeň / -2.
1.2.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Rozlehlá plocha zmrzlinové prezentace skýtala nejenom rozsáhlou paletu zmrzlinových podob, ale i rovněž ukázku její přípravy ve vitrínách. Ta se lišila stánek od stánku a pokaždé měla v sobě zakódováno to, co se nazývá kultura prodeje.
více...
SIGEP 2016 - Davy lidu / -1.
30.1.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Již po 37. zavonělo přímořské Rimini svou sladkou vůní, aby rozšířilo smyslové chřípí sladké svůdnosti svých návštěvníků. Italský SIGEP v letošním roce se stal dostaveníčkem 201 321 návštěvníků.
více...
Pastovitá glukóza
28.1.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme.
více...
Kouzlo čokoládového zátiší
20.1.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Fluidum podzimní nostalgie je věrohodně přenesen do soutěžního díla lze v tvorbě nazvat zátiším. A tvůrkyně sama tento druh výtvarného vyjádření v absolutní dokonalosti dokázala uplatnit v cukrářském projevu.
více...
Vitríny - základ vaší obchodní strategie
16.1.2016 , rubrika: Business
První dojem z vystavované zmrzliny je pro úspěšnost prodeje zcela zásadní. Proto je velmi dobré nepodcenit nikdy tento fakt a ukázat světu Váš sortiment v plné kráse. Jak na to? Základem správné prezentace je kvalitní zmrzlinová vitrína.
více...
Šarm ledové kávy
14.1.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Ledové kávy, ať už se jedná o ochucené nealkoholické nápoje či mléčné nápoje, patří většinou mezi trvanlivé výrobky. Nealkoholické nápoje jsou ošetřeny pasterací, mléčné nápoje rychlým záhřevem při vysokých teplotách.
více...
Odborník a fušer
12.1.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
A to ještě takovýto "odborník" nevědoucí si rady, předstírá před zákazníkem fundovanost problému, a potažmo i své osoby, a díl odváží do "specializované dílny" .
více...
Dortové těsto
8.1.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Máslo utřeme (ušleháme ručním šlehačem) do pěny, přidáme cukr s kakaem , žloutky a citrónovou šťávu nebo rum a dále třeme, pak vmícháme mouku s práškem do pečiva a sníh z bílků.
více...
|
Dnes je neděle 28. února 2021
svátek slaví Lumír, zítra Bedřich
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|