Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Soutěžní aktivity AKC ČR 4.3.2007, rubrika: Akce a soutěže GASTRO JUNIOR BRNO 2007 - NOWACO CUP, GASTRO HRADEC 2007, MORAVSKÝ KUCHAŘ 2007, VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DO JNT více...


Kulinářská artistika 2.3.2007, rubrika: Akce a soutěže Zpětným pohledem se ještě vrátíme do veletržních prostorů únorového Rimini, kde se konala výstavní potravinářská přehlídka, jejíž součásti byly i četné soutěže. více...


Carmelo "Tonti" Sciampagna 28.2.2007, rubrika: Cukrařina Na našem portále jsme před několika lety představili modelářské umění švýcarského trojnásobného mistra světa Elisea Tontiho, jehož tvorba spočívala v osobitém projevu, stojícího jednou nohou ještě ve světě realismu... více...


MORAVSKÝ POHÁR 2007 22.2.2007, rubrika: Akce a soutěže 5.ročník soutěže cukrářských dovedností s mezinárodní účasti
MORAVSKÝ POHÁR 2007
13. – 15. března 2007
v prostorách VOŠ,SOŠ a SOU v BZENCI více...


Den svátku milenců, den lásky Valentýna 13.2.2007, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pověz mně lásko, jakže rád máš ty mne,
vyslov ta slova, v duši tvé skrytá,
řekni co cítíš, v noci i za dne,
na co ty myslíš, když den ve slunci svítá? více...


Gastro Junior 2007 - Nowaco Cap 12.2.2007, rubrika: Akce a soutěže 13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie
NÁRODNÍ SOUTĚŽ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ
Soutěž se koná pod záštitou primátora Statutárního města Brna
a je doprovodným programem mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb... více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok třetí 9.2.2007, rubrika: Cukrařina Chcete-li co nejvíce využít nových objevů, dělejte si pznámky o každé nové čokoládě s níž se setkáte a o tom, jak na vás zapůsobila. Tyto pznámky vytvoří základ vaší vlastní databáze čokolád. více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok druhý 8.2.2007, rubrika: Cukrařina Každému čtenáři položím pár otázek a snažím se sestavit jeho profil z hlediska čokolády. Jak byste mi odpověděli na tyto otázky: více...


Vytváření profilu znalce čokolády - krok první 8.2.2007, rubrika: Cukrařina Níže uvedená tabulka vám pomůže na první pohled zjistit, jaká čokoláda vám chutná nejvíce. Zároveň se z ní dozvíte, co dalšího by vám mohlo chutnat. více...


Jak se stát znalcem čokolády 5.2.2007, rubrika: Akce a soutěže Koncem minulého roku navštívila Česko paní Cloé Doutre-Rousselová, francouzská odbornice na čokoládu světového významu. "Možná máte rádi čokoládu. Kolik toho o ní ale víte?" vznáší úvahu čokoládová expertka a pokračuje.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je čtvrtek 27. června 2019
svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.