Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Mirka Slavíková - kalendář seminářů 2006 /duben – červen/ 9.5.2006, rubrika: Akce a soutěže Počínaje 28. březnem 2006 – úterý, každý lichý týden v úterý jsou pořádány jednodenní tématické semináře pro cukráře, kuchaře a všechny další zájemce.
více...


GASTROHRADEC 2006 - 6. část - závěr 28.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Co nového v cukrářském soutěžním ranku kdy se rok s rokem sešel? Pro stručnost zopakujeme pouze v základním náznaku: Anna Baštýřová skončila se soutěžní cukrařinou typu GASTROHRADCE více...


GASTROHRADEC 2006 - 5. část - volné téma 27.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Naše obsáhlá reportáž z Gastrohradce se chýlí ke konci a pro dnešek jsme připravili ukázku náhodně vybraných exponátů, jejichž tvůrcům se sice nepodařilo vystoupit na stupně vítězů, ale jejich práce nepostrádá kvalitu, pohlednost a nápaditost. více...


GASTROHRADEC 2006 - 4. část - 3. místa 26.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Třetí místa na GASTROHRADCI jsou známkou vysoké kvality výrobků a oceněním tvůrčího umu jejich zhotovitelů.
více...


GASTROHRADEC 2006 - 3. část - 2. místa 25.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Dnes se nalézáme u druhých míst všech vypsaných cukrářských kategorií do kterých přidáváme i tzv. zvláštní výrobky pokud mají cukrářský charakter více...


GASTROHRADEC 2006 - 2. část - Zázračná trefa Radmily Čermákové 25.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Radmila Čermáková, cukrářka hotelu International Brno a.s. se svým vítězstvím v 11. ročníku cukrářské soutěže GATROHRADCE zařadila do elitní skupiny lidí, kteří se mohou honosit označením veni, vidi, vici, neboli přišel, viděl, zvítězil. více...


GASTROHRADEC 2006 - 1. část - 1. místa 21.4.2006, rubrika: Akce a soutěže Dnešní den přinášíme informativní zprávu s výsledky tří nejúspěšnějších účastníků cukrářských disciplín z 11. ročníku soutěže kuchařů GASTROHRADEC 2006, kde se v kategorii cukrář senior uděloval titul mistra republiky. více...


SEMINÁŘ „Restaurační moučníky“ 19.4.2006, rubrika: Akce a soutěže V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla, nejlépe s Věrou Kocincovou a Annou Bastýřovou. více...


Káva z trusu cibetek 18.4.2006, rubrika: Káva Filipíny nedávno zjistily, že produkují jeden z nejdražších a nejžádanějších druhů kávy na světě. Její zdroj je ale krajně neobvyklý: trus nočního zvířete, které se podobá kočce a které se nazývá cibetka palmová více...


GASTRO HRADEC 2006 11.4.2006, rubrika: Akce a soutěže XI.ročník národní přehlídky kuchařského a cukrářského umění a I. ročník mistrovství republiky. 21. dubna 2006, Kongresové centrum Aldis, Hradec Králové více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.