Reklama |
Archiv zpráv
Boží milosti - vánoční recept
17.12.2005, rubrika: Recepty
Suroviny: 1/2 kg mouky, 90 g cukru, 1 žloutek, 3 lžíce kyselé smetany, 4 bílky( sníh ), citronová kůra, sádlo na smažení, 3 sáčky vanilkového cukru na posypání
více...
Ořechové trojhránky - vánoční recept
16.12.2005, rubrika: Recepty
120 g másla a moučkového cukru, velkou odlivku rumu, balíček vanilkového cukru, 3 lžíce mléka, 280 g jemně usekaných vlašských ořechů, 80 g meruňkové marmelády, menší odlivku rumu, čokoládovou polevu.
více...
Obalované hvězdičky - vánoční recept
15.12.2005, rubrika: Recepty
Do mouky smíchané se skořicí nastrouháme ztužený tuk, přidáme smetanu, rychle vypracujeme těsto, necháme nejméně hodinu v chladničce odpočinout a poté z něj vyválíme plát silný 3 mm.
více...
Florentýnky se zázvorem - vánoční recept
14.12.2005, rubrika: Recepty
Suroviny: 30 g nakládaného zázvorového kořene (v obchodech s orientálními potravinami), 50 g másla, cukru, medu a sezamu, 125 g mandlových lupínků.
více...
Plněné čajové keksy - Vánoční recept
13.12.2005, rubrika: Recepty
Mouku promícháme s máslem, přidáme med a vanilinový cukr a prohněteme. Necháme asi půl hodiny v chladu uležet. Na pomoučeném stole/vále vyválíme na libovolnou formu vykrojíme.
více...
Kokosové koule - VÁNOČNÍ RECEPTY
12.12.2005, rubrika: Recepty
100 g másla, 40 g cukru, 2 žloutky, 2 lžíce rumu, 130 g kokosové moučky, 50 g čokoládové polevy.
více...
Mandlové perníčky
11.12.2005, rubrika: Recepty
125 g medu, 70 g másla, 250 g hladké mouky, 100 g neloupaných strouhaných mandlí, 70 g práškového cukru, 1 pol. lžíce rumu, kůra z 1 citronu, půlka prášku do perníku, 1 celé vejce.
více...
Sněhové pečivo - Vánoční recept
10.12.2005, rubrika: Recepty
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu a po částech přidáváme kristalový cukr, , šleháme až do jeho úplného rozpuštění. Promícháme s práškovým cukrem. Hmotu naplníme do pytlíku.
více...
Vánoční hvězda - Vánoční recept
9.12.2005, rubrika: Recepty
Žloutky vyšleháme do pěny s přidáním 2/3 cukru s vanilkovým cukrem. vyšleháme do krémové hmoty. Bílky vyšleháme do tuha za postupného přidávaní cukru.
více...
SIGEP 2006 - 27.
8.12.2005, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní veletrh tradičního cukrářství, pekařství a zmrzlinářství 21.-25.ledna 2006.
více...
|
Dnes je sobota 17. dubna 2021
svátek slaví Rudolf, zítra Valérie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |