Cukrář.cz

Reklama



CUKRÁŘ ROKU 2006 MARTIN BRAUN CUP

19.10.2006 | Autor: AKC ČR | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Soutěž bude probíhat opět pod patronací firmy Martin Braun KG prostřednictvím  zástupce pro ČR, firmy Fiala – Praha jako součást programu VIII.ročníku veletrhu pro hotelnictví a gastronomii,  který ve dnech 24.-26.10.2006 pořádá AC EXPO s.r.o. ve Veletržním paláci, Dukelských hrdinů 47, Praha 7 v rámci celoročních oslav výročí Mozarta, pod záštitou magistrátu hl.m.Prahy a ve spolupráci s BVA International.
Finalisté prvního kola - nejlepší cukráři z České republiky- se utkají ve dvou kategoriích – senior a junior. O pohár Martin Braun Cup 2006 bude soutěžit 10 juniorů a 8 seniorů. Absolutnímu vítězi bude předán putovní pohár Martin Braun Cup.
V průběhu celé soutěže můžete navštívit kavárnu a ochutnat menu s moučníky, které budou připraveny ze stejných surovin,  jako výrobky soutěžní. Tato sladká překvapení pro vás připraví firma Sladký ráj pod vedením pana Víta Klimeše.

Přijďte se pobavit i poučit nebo jen ochutnat!
Těšíme se na setkání s Vámi

Za organizační výbor AKC ČR  - Hlavní organizátor soutěže Firma Fiala-Praha

V případě dotazů pište na mailovou adresu: sekretariat@akc.cz nebo volejte na telefon 776 657 217, Ing. Zuzana Albrechtová, Manažer AKC ČR; ostatní info na www.akc.cz


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.