Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cena kakaa prudce roste, je nejdražší za poslední rok 25.1.2011, rubrika: Suroviny "Pokud se zákaz podaří vynutit, ceny kakaa prorazí střechu. Cena základní suroviny pro výrobu čokolády okamžitě vystartovala na světových trzích prudce vzhůru. Na trhu Liffe se zvýšila o více než sedm procent a dotkla se asi v přepočtu 64 975 Kč.
více...


Medové podhůří 24.1.2011, rubrika: Cukrařina Mouku, 40 dkg cukru moučky a jedlou sodu smícháme. Přidáme na kousky nákrájené máslo, vejce, med a mléko. Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto. Nemělo by být lepivé, spíš vláčné. Pokud se lepí, přidáme navíc trochu mouky. více...


Lokální potraviny – přirozenost a kvalita 19.1.2011, rubrika: Suroviny Cestování zahraničních potravin ničí množství využitelných živin a vitamínů. Naproti tomu staletá konzumace a přirozená selekce lokálních potravin učinily české produkty ideálními pro náš zdravý a plnohodnotný život. více...


Čokoládovo-bramborový dort z Porýní 16.1.2011, rubrika: Recepty Brambory oloupeme a syrové na jemno nastrouháme do hrnce. Vymačkáme v šátku, tak, abychom z nich dostali co nejvíce tekutiny a odložíme. Ale nesmíme být na světle, protože v krátké době dokáží nabýt barevného odstínu.
více...


České potraviny bez dioxinů aneb jaká je kontrola potravin? 14.1.2011, rubrika: Hygiena "Sledujeme dioxiny v mase , rybách , kuřatech, játrech, v mléku, vejcích a oleji. Žádné nadlimitní hodnoty jsme nenašli," sdělila Pavla Burešová ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce. více...


Pařížský krém 12.1.2011, rubrika: Recepty - technologický postup - smetanu a cukr přivedeme v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme prosátý kakakový prášek. Necháme zchladnout a dáme uzrát do lednice, nejlépe přes noc. Druhý den vyšleháme v pevnou neroztékavou náplň.
více...


Deset otázek pro kapitána národního týmu Deset otázek pro kapitána národního týmu 3.1.2011, rubrika: Osobnosti Gastronomie jde neustále dopředu a je mnoho nových technologií. A musím říci, že je pro mě velice potěšující, že konečně soutěže se začínají přibližovat běžné realitě a dají se zrealizovat v běžném provozu.
více...


10 novoročních otázek pro manažera národního týmu 10 novoročních otázek pro manažera národního týmu 2.1.2011, rubrika: Osobnosti Tvrdou a trpělivou prací hodláme dosáhnout na první desítku světového žebříčku. Tento cíl vidím jako reálný, zvláště po rozhodnutí WACSu upravit podmínky pro studenou kuchyni. více...


Novoroční slovo prezidenta Novoroční slovo prezidenta 1.1.2011, rubrika: Osobnosti Závěrem dovolte, abych Vám všem a zároveň i nám, popřál úspěšný rok 2011, především hodně zdraví, osobních i pracovních úspěchů a samozřejmě i to potřebné štěstí. Bude mi potěšením se s vámi všemi stále setkávat.
více...


GRANDIOSO GOLD ze CHÂTEAU VALTICE GRANDIOSO GOLD ze CHÂTEAU VALTICE 28.12.2010, rubrika: Suroviny Jedním z takových příkladů je „Sekt nad zlato“ pocházející z vývojové dílny vinařské společnosti CHÂTEAU VALTICE, která obohatila nabídku o šumivé víno pod názvem GRANDIOSO GOLD. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je pátek 18. října 2019
svátek slaví Lukáš, zítra Michaela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.