Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Deset otázek Kontinentálnímu direktorovi Kubecovi 5.2.2010, rubrika: Osobnosti Přeji si aby naše asociace a hlavně její členové z této funkce co nejvíce profitovali. Již po volbě, ale i před ní bylo moc hezké poslouchat jak je Česká republika stále zmiňována, jak jsme v kuloárech hodnocení více...


Zemřel prezident SCČR Drahoslav Hvězda 3.2.2010, rubrika: Osobnosti Založením současné cukrářské organizace po 47 letech tak navázal na odkaz bývalého cukrářského spolku, kdy pan Hvězda byl od jeho novodobého a opětovného založení až do letošního roku jeho vrcholovým představitelem.
více...


Dort a jeho fotografování 1.2.2010, rubrika: Tipy a triky V mnohých cukrárnách se dokáže vyrobit krásný dort. Jeho propagace prostřednictvím fotografie pak slouží jako ukázka schopnosti a zároveň reklama toho, co je možné si u firmy pořídit. Špatně nafocený exponát dokáže cukrářský výrobek hodně poškodit. více...


Prezident Kubec se stal Continental Direktorem Central Europe! 29.1.2010, rubrika: Osobnosti Prezident AKC ČR byl na 34. Kongresu WACHS v Chile zvolen kontinentálním direktorem pro centrální Evropu! Tato volba je osobním úspěchem a prestiží našeho prezidenta, ale i poctou pro Českou republiku. více...


Bavorský krém 27.1.2010, rubrika: Recepty Vaječno – mléčnou směs za mírné teploty (nejlépe ve vodní lázni) mícháme do zhoustnutí.
Provedení zkoušky: Žloutkový krém při ponoření dřevěného dřívka do krému musí zůstat přilnutý a zároveň reaguje změnou polohy při lehkém fouknutí dechem. více...


Cukrárna - formování společenských vjemů dítěte 26.1.2010, rubrika: Cukrařina Prvním gastronomickým zařízením se kterým člověk přijde již v ranném věku do styku, je obvykle cukrárna.
Kolem metru vysoký človíček, mnohdy s námahou udržující stabilitu chůze, řízen svými chuťovými pudy, je upoután barevností zákusků. více...


Domácí výroba žvýkačky 25.1.2010, rubrika: Recepty Doma si lze vyrobit mnohé, ale žvýkačka nepatří mezi cukrovinkové produkty, které bychom si sami zhotovovali. Největší problém spočívá v surovinách, které si lze obtížně obstarat. Přesto je možné si ji ze zájmu takovýto druh zkusit doma zhotovit. více...


Dort Pišingr 21.1.2010, rubrika: Recepty Máslo vyšleháme do pěny a vmícháme moučkový cukr. Přidáváme vejce v odstupu jedné minuty jedno po druhém za stálého míchání. Čokoládu zahříváme ve vodní lázni po malých kouskách a potom vložíme do krému.
více...


Profitirols po italsku 19.1.2010, rubrika: Recepty Pečeme asi 15 minut v předehřáté troubě. Poté teplotu zredukujeme na 160 °C ( plyn na 3. stupeň) a pečeme dalších 25 minut, až jsou větrníky zlatohnědé. Ty pak vyjmeme z trouby a odstraníme ze středu měkký zbytek těsta. více...


Sacharin proti cukru 14.1.2010, rubrika: Suroviny Co je vlastně cukr a co sacharin? Cukr je svým složením uhlohydrát, je ze všech potravin nejčistší a neobsahuje vodu. Ve srovnání s ostatními potravinami, ať již tuky nebo bílkovinami, je mnohem rychleji a snáze stravitelný více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.