Reklama |
Krém á la BavariaSuroviny - 8 porcí Postup Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. Pro omáčku potřebujeme 600 g malin, které rozmělníme do kašovitého stavu a procedíme sítkem.
Příbuzné články...
19.4.2022 Plastická čokoláda13.4.2022 Velikonoce po polsku 11.4.2022 Velikonoční macarony 9.4.2022 Velikonoční beránek 6.4.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je úterý 9. srpna 2022
svátek slaví Roman, zítra Vavřinec Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |