Reklama |
Archiv zpráv
Oslavy sv. Vavřince 2004 - Výsledky soutěží
16.8.2004, rubrika: Akce a soutěže
V tomto článku naleznete všechny dostupné informace o akci Oslavy svatého Vavřince 2004. Novinky a ostatní informace + následné výsledky budou postupně doplňovány a aktualizovány.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10
10.8.2004, rubrika: Cukrařina
Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu,
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10
9.8.2004, rubrika: Cukrařina
Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty.
více...
Pokus o zápis do Guinessovy knihy rekordů
3.8.2004, rubrika: Akce a soutěže
Už jste někdy viděli třeba 50 (nebo více) vyřezaných melounů najednou? Já ještě ne, tedy zatím. A co takhle něco podobného vytvořit? Víte jaká pěkná fotka by to mohla být? Určitě už i podle nadpisu tušíte kam mířím.
více...
Reforma trhu s cukrem potěší spotřebitele
30.7.2004, rubrika: Business
Systém vede k tomu, že pěstitelé řepy a cukrovary v unii mají zajištěné jisté odbytové ceny (takzvané intervenční, minimální) a tím zisk, ale spotřebitel za cukr platí skoro trojnásobně víc, než kdyby trh byl volný.
více...
Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích !
27.7.2004, rubrika: Akce a soutěže
Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004
více...
Turecký med a žužu - poradna
19.7.2004, rubrika: Recepty
Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10
8.7.2004, rubrika: Cukrařina
Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10
7.7.2004, rubrika: Cukrařina
Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka.
více...
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10
3.7.2004, rubrika: Cukrařina
Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.
více...
|
Dnes je čtvrtek 25. února 2021
svátek slaví Liliana, zítra Dorota Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |