Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Bezpečnost a kvalita vajec po dlouhém skladování 23.8.2004, rubrika: Hygiena Podle výzkumu jsou chlazená vejce při správním zacházení nezávadná ještě 5 týdnů po stanoveném datu použitelnosti (30 dní). Dlouhodobé skladování však zhoršuje funkční vlastnosti vajec. Pokud jsou vejce omyta a zabalena, eliminuje se výskyt salmonel. více...


SZPI zakázala prodej plesnivých perníčků 17.8.2004, rubrika: Hygiena Inspektoři SZPI zjistili, že perníčky této šarže byly napadeny koloniemi plísní v různém stádiu růstu a jsou tedy zdravotně závadné. Proto nařídili jejich okamžité stažení z trhu. Přesto je pravděpodobné, že část z nich již byla prodána spotřebitelům více...


Rozsáhlé výhody klimatizace 16.8.2004, rubrika: Hygiena Moderní klimatizace je nejen výhodná - v mnoha případech je naprosto nepostradatelná. Je to něco, co nám vychladí vzduch a připraví optimální pracovní podmínky, ale také příjemné prostředí našim hostům v cukrárnách, kavárnách či bistrech. více...


Oslavy sv. Vavřince 2004 - Výsledky soutěží 16.8.2004, rubrika: Akce a soutěže V tomto článku naleznete všechny dostupné informace o akci Oslavy svatého Vavřince 2004. Novinky a ostatní informace + následné výsledky budou postupně doplňovány a aktualizovány. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 9/10 10.8.2004, rubrika: Cukrařina Tento typ slavnostního dortu se vyznačuje se centrální ozdobou s použitím ovoce, mřížky s odpalované hmoty s kouskem čokolády. Dort je vhodný k narozeninám, k svátku, nebo pro rodinnou oslavu, více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 8/10 9.8.2004, rubrika: Cukrařina Tento výrobek náleží do oblasti lehkých dortů, kde je dekorací čokoládová mašle připravená z tukové polevy Mohrenglanz. Do dortu je vsazena mřížka z odpalované hmoty. více...


Pokus o zápis do Guinessovy knihy rekordů 3.8.2004, rubrika: Akce a soutěže Už jste někdy viděli třeba 50 (nebo více) vyřezaných melounů najednou? Já ještě ne, tedy zatím. A co takhle něco podobného vytvořit? Víte jaká pěkná fotka by to mohla být? Určitě už i podle nadpisu tušíte kam mířím. více...


Reforma trhu s cukrem potěší spotřebitele 30.7.2004, rubrika: Business Systém vede k tomu, že pěstitelé řepy a cukrovary v unii mají zajištěné jisté odbytové ceny (takzvané intervenční, minimální) a tím zisk, ale spotřebitel za cukr platí skoro trojnásobně víc, než kdyby trh byl volný. více...


Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích ! 27.7.2004, rubrika: Akce a soutěže Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004 více...


Turecký med a žužu - poradna 19.7.2004, rubrika: Recepty Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.