Reklama |
Fialový seminář a trio PBZnámý a populární pražský prodejce cukrářských potřeb, surovin a doplňků Jaroslav Fiala prostřednictvím záměru rozšíření svého prodejního arzenálu, expandoval až do země mající v celém světě díky svým cukrá S čím vším se mohly cukrářky na „fialovém semináři“ seznámit? Jednalo se o dortovou tvorbu za použití víceúčelových vypichovátek, použití do prodeje nově zavedeného dekorativního válečku, dekorovacích kleštiček, způsob zpracování potahových hmot a jejich aplikace při dortové tvorbě a rovněž gumpasty. K dortové tvorbě byly použity dva druhy potahovacích hmot. Jednalo se o typ K2 a Wilton. Jejich přednost spočívala v koexistenci s dortovou tvorbou, kde se nárokuje pružnost, nelámavost, možnost dobrého vyválení a dobrá vlastnost na potahovací úkony. Obrázky je možné klikem zvětšit
Další články autora...
18.4.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.1.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.1.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 1.9.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.6.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
2.6.2020 Carpigiani s novým programem pro zmrzlináře - 2/21.6.2020 Carpigiani s novým program pro zmrzlináře -1/2 8.5.2020 Snížení ceny certifikačního poplatku Czech Specials 2.3.2020 SIGEP 2020 - Zmrzlinářský gigant FABBRI / - 3. 1.3.2020 SIGEP 2020 - Zmrzliny v provedení CARPIGIANI / - 2. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek 4. března 2021
svátek slaví Stela, zítra Kazimír Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |