Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Kremrole a způsob jejich tvorby Kremrole a způsob jejich tvorby 4.3.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je pravdou, že na procentu lepku a druhu tuku záleží. Rovněž tak na poctivém překládání. Pokud nechcete zažívat další zklamání při pečení kremrolí z listového těsta, dávám k dobru těsto mé babičky,které nikdy nezklame. více...


Máslové listové těsto Máslové listové těsto 2.3.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Máslové listové těsto vynalezl cukrář Glaudo Gelée v r. 1600 v Chateau de Chamague ve Francii, který pocházel z chudé rodiny. Tenkrát pracoval jako tovaryš v jeho rodném městě u jistého cukráře a pekaře. více...


Dýňová polévka s krémem z vanilkové zmrzliny Dýňová polévka s krémem z vanilkové zmrzliny 1.3.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy 8 šálků oloupané a na kostky nakrájené dýně (Butternut squash, Hubbard squash, atd.)
4 polívkové lžíce olivového oleje
2 šálky oloupané a na jemno nakrájené cibule
2 šálky oloupané a na jemno nakrájené mrkve více...


Trubičky ze Sicílie Trubičky ze Sicílie 28.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Sicílie dala údajně Itálii proslulé špagety, velký prim hraje i víno, jehož obsah alkoholu místní vinaři díky slunci nedostanou pod hranici 14 procent, kdy se tak rychlé ovínění dostaví u Středoevropana někdy až nečekaně rychle. více...


Meruňkové polevy Meruňkové polevy 26.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Meruňková poleva slouží i pro želírování fondánu. Vytváří oddělovací vrstvu mezi pečivem a fondánem. Zamezuje v natáhnutí fondánu do pečiva, které tolik nevysychá.
Vyschlý fondán je matný bez lesku a současně je náchylný k odnímání vlhkosti p více...


CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -3. CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -3. 24.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Tento druh vitríny, který je rovněž v prodejní kompetenci společnosti CESK a.s., pojme do svých útrob celkem 30 dortů o průměru 26 cm, které lze rozmístit na odstupňovaná poschodí s možnosti nastavení teploty +5 až - 18 °C. více...


CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -2. CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -2. 23.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Navzdory tomu, že brněnská Salima na svou bývalou slávu jen pouze vzpomíná, přijeli se do Brna podívat i zástupci italského FRIGOMATU a to v té nejsilnější sestavě majitele společnosti a generálního ředitele. více...


CESK přivezl do Brna malý SIGEP  /- 1. CESK přivezl do Brna malý SIGEP /- 1. 21.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Charisma tohoto stroje spočívá v jeho kosmické vizáží typu „létajícího talíře“ a rovněž v tom, že zákazník přímo vidí způsob samotné zmrzlinové tvorby. více...


Výroba domácího karamelu Výroba domácího karamelu 19.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Reakce je odvislá od druhu cukru, kdy ovocný cukr má bod ohřevu při karamelizaci na hodnotě 110 °C a sladový cukr na 180 °C. Krystalový cukr karamelizuje při teplotě 160 °C.
více...


Profitirols po italsku Profitirols po italsku 17.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jeho plnění je dosti libovolné, může se použít klasická tuzemská náplň nebo šlehačka či pudingový krém, kdy se povrch dozdobuje čokoládou. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. února 2019
svátek slaví Lenka, zítra Petr

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.