Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge /1. Zmrzlinový původ Gelato Festival Challenge /1. 6.3.2019, rubrika: Akce a soutěže Dle slov nejúspěšnějšího účastníka domácího mistrovství, bude nutno zapracovat na přidané pálence, která bude potřebovat tzv. "natrnkovat" za účelem dosažení harmonizačního souladu celkového vyznění chuti a celistvosti dojmového efektu. více...


Gelato Festival Challenge vyzývá české zmrzlináře! Gelato Festival Challenge vyzývá české zmrzlináře! 4.3.2019, rubrika: Akce a soutěže Soutěž má pozměněný název Gelato Festival Challenge a další novinka spočívá v samostatném pořádání jak pro Čechy tak i Moravu.
Hlavní partner nesoucí organizační břímě pro obě národní kola je společnost Eiskon. více...


Sýrovo - kakaový dort Sýrovo - kakaový dort 1.3.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dezert na povrchu zdobený hořkou čokoládou. Na řezu dezertu korpus z drcených sušenek, spojen vrstvou tmavé čokoládové náplně a zakončen světlou vrstvou créme fraische. Chuť a vůně čokoládová, spolu s tvarohovou až lehce sýrovou. více...


Kokosová pěna NESTLÉ Kokosová pěna NESTLÉ 27.2.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. Pohár ozdobíme ovocem a jahodovou omáčkou. více...


Masopustní koblihy Masopustní koblihy 24.2.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Podstatou dosažení dobrého výsledku je proces kynutí, kdy nesmíte nechat těsto překynout a oschnout. Těsto nesmí být příliš tuhé a ani příliš řídké. V odhadu optimálního zpracování těsta je skryta více jak polovina úspěchu kvality chutné koblih. více...


Příprava tureckého medu Příprava tureckého medu 22.2.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Turecký med sestává zhruba z 80 procent cukru. Zahřívá se ve směsi voda a glukózový sirup na 140 °C až do jantarové barvy a tažné podoby. Čím vyšší je podíl bílkového sněhu, tím ten bude krémovitější! více...


Turecké dezerty Turecké dezerty 20.2.2019, rubrika: Recepty Rozehřejeme troubu na 150 °C. Těsto rozložíme, potřeme rozpuštěným máslem a na povrchu posypeme pomletými ořechy. Ořechový povrch lehce zapracujeme válečkem a ještě jednou potřeme máslem. Horní plochu opakovaně napícháme vidličkou. více...


Příprava turecké kávy Příprava turecké kávy 17.2.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Kávu a cukr vložíme do džezvy. Šálkem odměříme množství vody nalijeme do džezvy a krátce promícháme. Necháme na malém plameni pomalu zahřívat. Káva začne pomalu pěnit, snížíme plamen a pěnu sebereme lžičkou a vložíme do š více...


Odkaz svatého Valentýna Odkaz svatého Valentýna 14.2.2019, rubrika: Cukrářská poezie Na povel císaře pána,
blýskl ostří meče břit,
a epocha děje byla psána,
- a Valentýn již nebyl živ – více...


SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! 12.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Napsat, že je Itálie jedničkovým výrobcem zmrzliny v EU, by bylo naplněním podstaty výroky o nošení dříví do lesa. Řeč statistických čísel praví o 595 milionech litrů vyprodukované zmrzliny v roce! více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je čtvrtek 5. prosince 2019
svátek slaví Jitka, zítra Mikuláš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.