Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Co vše je zmrzlina / -III.. Co vše je zmrzlina / -III.. 25.8.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zmrzlinovou směs je možné připravovat teplou nebo studenou cestou. V prvním případě stačí smíchat podle návodu výrobce průmyslový výrobek s pitnou vodou a ihned zmrazit na teplotu nejméně -8 stupňů C. více...


Co vše je zmrzlina / II. Co vše je zmrzlina / II. 19.8.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy V dnešní době již jen málokterý cukrář či zmrzlinář si připravuje zmrzlinovou směs sám. Většinou i zde dostávají přednost předem průmyslově namíchávané přípravky, ať již v podobě prášků, past nebo jako kombinace obojího. více...


Co vše je zmrzlina -I. Co vše je zmrzlina -I. 9.8.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Obliba zmrzliny všeobecně stoupala teprve v devatenáctém století, kdy se zejména ve velkých evropských a amerických městech začala objevovat na jídelních lístcích předních cukrářů a začal stoupat i počet specialistů zmrzlinářů. více...


Jogurtová zmrzlina s jahodami Jogurtová zmrzlina s jahodami 21.7.2019, rubrika: Recepty Rozmixované jahody s jagurtovou zmrzlinou vlijeme do ca. ¾ misky. Naneseme do zbylého postoru šlehačku a odekorujeme plátky jahod. více...


Dort - král cukrářského umu Dort - král cukrářského umu 19.7.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dort je symbolem slavnostní příležitosti, narozeninových oslav, křtin, dosažených úspěchů. Dortová tvorba bývá mezi cukrářslými
tvůrcï považována za královskou disciplínu cukrářského umění. více...


Melounový šampionát 2019 Melounový šampionát 2019 12.7.2019, rubrika: Akce a soutěže V absolutním pořadí s přehledem dominovala Klára Harvánková, velmi zdatně se držela Martina Koumarová. Třetí byla Tereza Buchtová, která řeže teprve rok a čtvrt a nechala za sebou řadu zkušenějších účastníků. více...


Vestfálský jablečný nákyp Vestfálský jablečný nákyp 8.7.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po upečení nákypu a částečném zchladnutí jej převrácením vyjmeme z formy a nakrájíme do potřebných tvarů. Vložíme na talíř a polijeme vanilkovou omáčkou. Odekorujeme nastrouhanou hořkou čokoládou. více...


Plundrované těsto Plundrované těsto 3.7.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po vykynutí těsto vyválíme, na něj položíme máslo, přeložíme do psaníčka jako u listového těsta a vyválíme.
Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještě 2 x překládáme a vyvalujeme. více...


Léto a zmrzlina - jedno jest Léto a zmrzlina - jedno jest 1.7.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zmrzlina patří mezi výnosný cukrářský artikl - tomu by měla být přizpůsobena také prodejní strategie. Vitrína by měla být vystavena do výlohy, do ulice nebo přímo proti vstupu do prodejní místnosti. "Nákup zmrzliny je emocionální záležitost. více...


Smetanová zmrzlina s kávou Smetanová zmrzlina s kávou 28.6.2019, rubrika: Recepty Po zhotovení zmrzliny vlijeme kávu do výše 1/3 misky. Zbylý prostor pečlivě vyplníme zmrzlinou ze zmrzlinového stroje, povrch ozdobíme šlehačkou a v podobě viz.foto servírujeme s malou lžičkou. Misku můžeme dekorativně obsypat kávovými zrny. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je pátek 18. října 2019
svátek slaví Lukáš, zítra Michaela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.