Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Velikonoce s FIALOU / - 3. 26.3.2010, rubrika: Recepty Jablečné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostřednictvím dávkovače na donuty vytvoříme kroužky (případně i ručně) a vložíme do oleje. Během pečení kroužky častěji obracíme. Teplota tuku: ca. 175 °C. Doba pečení: ca. 8 minut.
více...


Moravský pohár v bzenecké poezii / - 3. 25.3.2010, rubrika: Akce a soutěže Odpověď na otázku, proč ve Bzenci je cukrařina na takovém stupni úrovně, je přitom nasnadě, neboť ty umělkyně, jež proslavují svůj obor, nejsou pouhé cukrářky, ale umělecké malérečky, v jejichž sladkých kresbách je zanechán kus jejich srdce. více...


Moravský pohár v bzenecké poezii / -2. 23.3.2010, rubrika: Akce a soutěže Nemohu jinak, než po třech dnech prožítých v prostředí pořadatelů oddaných svému vyznání, pozvednout číší místního vyzrálého pozdního sběru a na znamení uznání vyjádřit prožitek, jež mé poznatky řadí do schrány mých dnů svátečních. více...


Moravský pohár v bzenecké poezii /-1. 21.3.2010, rubrika: Akce a soutěže Předností bzenecké školy je personální flexibilita ve směru schopnosti a úspěšnosti svých žáků, kdy každý vítěz soutěže bývá zařazen do seznamu pedagogického kádru, kdy v případě jeho zájmu a volného mísa, může najít profesní uplatnění ve své škole. více...


VELIKONOCE s Fialou / -2 16.3.2010, rubrika: Recepty Šunku, sýr, a koření smícháme s hmotou Quarkbällchen.
Hmotu nabereme pomocí zmrzlinových kleští nebo lžíce a vložíme do tuku.
Během pečení častěji obracíme.
Teplota oleje: ca. 165-175 °C
Doba pečení ca. 10 minut
více...


VELIKONOCE s Fialou / -1. 16.3.2010, rubrika: Recepty Hmotu zmrzlinovými kleštěmi nebo lžící vložíme do tuku.Během pečení častěji obracíme.Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C. Doba pečení : ca. 10 minut. Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru. více...


GastroJunior již po šestnácté 13.3.2010, rubrika: Akce a soutěže Ovšem Gastrojunior je především určen výchově a profesnímu projevu mládeže, která věkovými pravidly způsobuje pravidelnou účastnickou fluktuaci a tím umožňuje této soutěži pravidelnou transfúzi čerstvé krve. více...


Jahodový sen s lesními plody 4.3.2010, rubrika: Recepty Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody.
doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...


MORAVSKÝ POHÁR 2010 - pozvánka 2.3.2010, rubrika: Akce a soutěže Pozvánka na 8. ročník soutěže mladých cukrářů, žáků středních škol a výstavní přehlídku jejich tvorby ve čtvrtek 18.3. 2010 v době od 12 do 16 hodin v hale Junior ve Bzenci.
Vyšší odborná škola a Střední odborné učiliště Bzenec. více...


XV. ročník GastroHradec 2010 24.2.2010, rubrika: Akce a soutěže V. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů
a XV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí
pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky o.s., regionální pobočka Východní Čechy více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.