Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Čtenáři na téma "šmetrlón" Čtenáři na téma "šmetrlón" 18.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vše na vále dobře, ale rychle propracujeme a dáme na 2 hodiny do lednice, aby se dobře rozložila mouka.Pokud se těsto lepí, což je způsobeno vhlkoutí mouky, stačí přidat mouku a zapracovat. Vyvalujeme silnější plát asi jako na linecké. více...


CESK a.s. v čokoládovém vábení CESK a.s. v čokoládovém vábení 16.11.2013, rubrika: Suroviny Společnost CESK a.s. v rozmanité řadě prezentací své obchodní - a rovněž servisní - nabídky představila veřejnosti temperovací zařízení pro výrobu čokolády v typovém označení SELMI ONE.
více...


Mačokoláda od Mixitu Mačokoláda od Mixitu 14.11.2013, rubrika: Cukrařina Vzhled ale není zdaleka všechno. Mačokoláda díky tomu nejzelenějšímu z japonských zelených čajů chutná exoticky a její chuť je snad ještě návykovější a podmanivější než u klasické čokoládové čokolády. více...


Sójová mouka v cukrářství Sójová mouka v cukrářství 13.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Sojová mouka je v cukrářství oblíbena, že díky živnému obsahu ušetří používání značného množství tuku a vajec, aniž by zmenšila obsah živin ve výrobcích, které nadto proti normálnímu zboží podrží s přísadou sojové mouky delší dobu čerstvý více...


Likérové špičky Likérové špičky 11.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný více...


Cukrářský um po italsku Cukrářský um po italsku 8.11.2013, rubrika: Cukrařina U cukrářského umu lze využít velmi ošidného a zákeřně nebezpečného, ale mnohdy ovlivňujícího lidského smyslu, který se nazývá chuť. A je navíc levnější. Ukázka je z tvorby mladých italských cukrářů. více...


Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem 5.11.2013, rubrika: Recepty • Do višnové omáčky/polévky přidejte rozpuštěný kukuřičný škrob a vzniklou směs přelijte přez
síto. Dle chuti přidejte štávu z citrónu.
více...


Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou 3.11.2013, rubrika: Recepty Pomocí lžičky si ze vzniklé směsi utvoříme 4 kopečky (pusinky), které postupně klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 130 °C asi hodinu. více...


Poleva z meruněk Poleva z meruněk 31.10.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Meruňková poleva sestává z cukru, vody, citronové šťávy a meruňkového džemu. K této směsi přidáme přes síto protlačenou Do 80 ml vody přidáme 120 g cukru s dochucením citronové šťávy a přivedeme do varu. více...


Jaký byl letošní HOST Miláno 2013? Jaký byl letošní HOST Miláno 2013? 29.10.2013, rubrika: Akce a soutěže Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplněné moderními světelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlačenou konstrukcí a s maximálním použitím izolačního skla.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je neděle 18. srpna 2019
svátek slaví Helena, zítra Ludvík

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.