Reklama
|
Archiv zpráv
Punčové dortíčky
5.4.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Poté vyklopíme a na povrchu potáhneme citrónovou polevou kterou připravíme podle návodu výrobce. Krájíme na malé dortíčky a zdobíme čokoládovou polevou a kandovanými třešněmi.
více...
Frigomat dobývá obchodní kóty
28.3.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Společnost CESK, a.s. si upevňuje na českém trhu pozice, jak ukázal Mezinárodní potravinářský veletrh Salima v Brně. Významné zmrzlinářské společnosti používaly jeho výrobník točené zmrzliny FRIGOMAT.
více...
Kurz kopečkové a točené zmrzliny
20.3.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky.
více...
Pařížská šlehačka a krém
17.3.2014 , rubrika: Cukrařina
- technologický postup - smetanu, cukr a ztužený tuk přivedeme opět v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme čokoládovou polevu ( tabulkovou rozlámeme na menší kousky ) a prosátý kakový prášek.
více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|