Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Kurz kopečkové a točené zmrzliny Kurz kopečkové a točené zmrzliny 20.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky. více...


Pařížská šlehačka a krém Pařížská šlehačka a krém 17.3.2014, rubrika: Cukrařina - technologický postup - smetanu, cukr a ztužený tuk přivedeme opět v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme čokoládovou polevu ( tabulkovou rozlámeme na menší kousky ) a prosátý kakový prášek. více...


Historická mluva čokolády Historická mluva čokolády 14.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.

více...


Jádrová trubička Jádrová trubička 10.3.2014, rubrika: Recepty Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...


Pajerský koláč Pajerský koláč 8.3.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na plech položíme namaštěný papír (pergamen apod.), posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem a přehneme okraje více...


Cukrářské výtvarnictví Cukrářské výtvarnictví 3.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby. více...


Medovina Medovina 27.2.2014, rubrika: Recepty Bezpodmínečně je nutné aby byl med rozpuštěn dříve než se voda začne vařit, protože by med mohl karamelizovat a způsobil by porušení chuti medoviny. více...


Káva s přídavky koření Káva s přídavky koření 25.2.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Sami pak můžete zkusit experimentovat s různými kombinacemi těchto přísad: stačí je při mletí přidat do středně pražené kávy (optimální poměr je 25 9 koření na 500 9 kávy). více...


Cukrařina a ovoce Cukrařina a ovoce 23.2.2014, rubrika: Suroviny Tímto způsobem můžeme připravit i míchané ovoce, např. višně bobulky rybízu, angrešt, maliny a jahody. Toto ovoce vaříme postupně ne najednou a podle druhu, aby se nám jemnější ovoce nerozvařilo. více...


SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-3. SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-3. 19.2.2014, rubrika: Akce a soutěže Výsledky soutěže Gelato Word Cup vyzněly nejlépe pro Francii, která se umístila na čelní pozici mezi 11 týmy z 5 kontinentů. Ve zmrzlinové tvorbě byli nejlepší Francouzi kreací Leonardo da Vinci Universum. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.