Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cukrář roku MARTIN BRAUN CUP 2002 19.11.2002, rubrika: Akce a soutěže Vlastní soutěž byla od začátku napínavá protože soutěžili jedni z nejlepších cukrářů a jejich síly byly vyrovnané. Exponáty měli velkou úroveň a bylo těžké je hodnotit. Práce soutěžících byly na vysoké profesní úrovni. více...


Dvoubarevné řezy s kokosem 18.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Těsto se mírně upeče, na vychladlé se namaže krém.
Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít více...


Výsledky a propozice Martin Braun Cup 2001-2002 13.11.2002, rubrika: Akce a soutěže pořádá pod patronací a sponzorstvím firmy Martin Braun KG z Hannoveru prostřednictvím zástupce firmy pro Českou republiku Ing. Jaroslava Fialy více...


Sanitace ve stravovacích provozech 12.11.2002, rubrika: Hygiena Zdálo by se, že o tomto námětu bylo už vše několikrát řečeno, praxe však ukazuje, že je třeba stále znovu zdůrazňovat: Všude, kde jde o výrobu potravin nebo pokrmů, je nezbytně nutné důsledně dbát na hygienu a sanitaci. více...


Jak si získat vládní přízeň 11.11.2002, rubrika: Cukrářská poezie Je to šleha k popukání
co jsme četli v denících,
vláda po zlončincích se shání
až ve thajských věznicích. více...


Skladování čokolády a kakaa 7.11.2002, rubrika: Suroviny Kakao patří mezi potraviny, které absorbují lehce vlhkost.
Je proto nutné, aby bylo uloženo na suchém místě, nejlépe tam, kde je zachována stálá teplota. Proto ani výkladní skříň není
vhodným místem pro kakao. více...


HORECA - IV. veletrh pro hotelnictví a gastronomii 7. – 9. 11. 2002 6.11.2002, rubrika: Akce a soutěže Pozvanka - PRAHA – VELETRŽNÍ PALÁC - (ul. Dukelských hrdinů 47, Praha 7)

více...


Cukrář a věštec Nostradámus 5.11.2002, rubrika: Cukrářská poezie Kdys v dvoře Kateřiny Medicejské,
již to dávno, šestnáctého století,
žil muž, schopnosti maje věštské, vědouc co bude, i co z nebes přiletí. více...


Mandle, jak je neznáme 5.11.2002, rubrika: Suroviny Mandle zná patrně každý. Prodávají se neloupané, loupané, pražené, solené, v čokoládě ivcukru. Málokdo však ví, že nejbližšími příbuznými mandloně jsou broskvoň a meruňka. více...


Jak vznikaly pražské mandle a pralinky 4.11.2002, rubrika: Suroviny Počátkem 18.století žil v Paříži nepatrný chudý cukrář jménem Pralin.Patřil k těm nešťastným,kterým se všechno zhatí,ať podnikají cokoliv. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je čtvrtek 27. června 2019
svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.