Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Sladové přípravky a jejich vliv na pečivo Sladové přípravky a jejich vliv na pečivo 26.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je třeba vědět, že přílišná přísada cukru poškozuje lehkost a kyprost těsta, které se stává těžkým a někdy je zapotřebí jeho kvas podpořit pečivovým práškem z důvodu, že kvasnice jsou nedostatečné.
více...


Škodliví hlodavci 15.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Z hlediska potravinářské výroby je i riziko, že hlodavci mohou být rezervoárem salmonelóz, kterými kontaminují potravin,y a tak může dojít ke vzniku rozsáhlejších epidemií tohoto onemocnění, pokud jsou zanedbány hygienické zásady. více...


Muffina je vlastně buchta, ale ...! Muffina je vlastně buchta, ale ...! 12.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vše rychle a dobře smíchejte dohromady, naplňte do formy, každý do dvou třetin a upečte. Upozorňuji, že následujici řadky jsou pouze pro otrlé /a pro obyvatele Severoamerickeho kontinentu/
více...


Jaká zmrzlina je nejlepší? Ta poctivá! Jaká zmrzlina je nejlepší? Ta poctivá! 10.6.2016, rubrika: Akce a soutěže Řemeslně vyráběná zmrzlina z kvalitních surovin se za poslední roky stala fenoménem a základem každého poctivého podnikání. více...


Těstoviny bratří Zátků Těstoviny bratří Zátků 8.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Zůstáváme věrni tradici. Jako jediní z mála v Česku totiž vyrábíme vaječné těstoviny," uvedl pro ČTK ředitel podniku Pavel Hrdina. Vejce do těsta kromě Bratří Zátků přidávají už jen v Penamu, jež je součástí Agrofert Holdingu Andreje Babiše.
více...


Naučila Čechy jíst medovník Naučila Čechy jíst medovník 5.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Medovníků jsou stovky druhů, každá rodina v Rusku má svůj vlastní recept. Ten můj vznikl spojením receptur mých a manželových prarodičů," říká Khibovskaja.

Za úspěchem podnikatelky stojí podle spolupracovníků
více...


Volajú ju Jožka Volajú ju Jožka 3.6.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Při jméně Jožka nikdo ani na okamžik nezaváhá a spolehlivě vás nasměruje na cukrářskou mistrovou Jozefínu Zaukolcovou, rozenou Šebákovou, z púchovské Sdružené stredné školy hotelových služieb a obchodu.
více...


Pajerský koláč Pajerský koláč 27.5.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pracovní postup: na plech položíme namaštěný papír (pergamen apod.), posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem více...


Astoria Scholaris – vzdělávací asociace Astoria Scholaris – vzdělávací asociace 25.5.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Astoria Scholaris – vzdělávací asociace uzavřela kontrakt o dlouhodobé spolupráci se školou CIFAP, nejen na výměnné stáže pro studenty, ale i pro odborné učitele a mistry cukrářské a pekařské.
více...


Croquembouche Croquembouche 23.5.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Výrobek je ryze francouzskou specialitou sestávající z odpalované hmoty plněné pařížským krémem, avšak ne tím, který je u nás znám jako čokoládový krém. Jedná se o francouzský vařený puding ze žloutků a hladké mouky, dochucený rumem.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.