Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Gastro Pardubice 04 - Olga Součková, SOŠ Želešice 20.10.2004, rubrika: Cukrařina Další fotografie ze soutěže GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“. Tento exponát vytvořila Olga Součková, SOŠ Želešic, která se umístila ve zlatém pásmu v kategorii A. více...


V cukrárně sezona nikdy nekončí 19.10.2004, rubrika: Business Cukrárny jsou v našem podvědomí spojeny zejména s letním obdobím, kdy sem zajdeme hlavně za zmrzlinou. Léto však není jejich hlavní sezonou. V cukrárně je totiž sezona celý rok. více...


Olympijská prezentace týmů Asociace kuchařů a cukrářů ČR 18.10.2004, rubrika: Akce a soutěže V pražském hotelu InterContinental ladily formu týmy AKC ČR, kdy třicetpět kuchařů a cukrářů prezentovalo své oborové umění týden před zahájením soutěžního svátku gastronomické olympiády v Erfurtu. více...


Gastro Pardubice 04 -Ilona Janurová - JaJa, Pardubice 14.10.2004, rubrika: Perník V následujících dnech se budou na www.cukrar.cz objevovat články s nadpisem Gastro Pardubice, ve kterých budou fotografie ostatních soutěžících, kteří se umístili ve zlatém pásmu. více...


GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“ 13.10.2004, rubrika: Akce a soutěže Ve městě perníku na výstavišti IDEON se konal 9. ročník kontraktačně prodejních výstav GASTRO PARDUBICE 2004. Soutěž byla vyhlášena ve čtyřech kategoriích se soutěžním tématem Evropská unie. více...


Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE 10.10.2004, rubrika: Cukrařina Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí... více...


Pěna „Surprise“ 8.10.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. více...


Dnes začíná GASTRO v Pardubicích ! 7.10.2004, rubrika: Akce a soutěže Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004 více...


David Brendl – cukrář v Hotelu Corinthia Towers 30.9.2004, rubrika: Osobnosti Každá soutěž se stávala pro cukrářského „skoromistra“ inspirací a odhalením opony scény nových poznatků a dalším stupínkem výstupu k vrcholům tvůrčího cukrářského umu. více...


Kokosová pěna s karamelem 27.9.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.