Reklama
|
Archiv zpráv
Jsou vejce různá...
23.3.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Jsou vejce velká i malá – setkáváme se s vejci bílými, hnědými či něco mezi tím. Hmotnost vajec a tím i jejich velikost ovlivňuje rasa slepic, věk, způsob chovu a krmení. Čím je slepice starší, tím jsou vejce větší.
více...
Berlínské velikonoční vejce
22.3.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Koblihové těsto bez odležení (1200 g ) hned zpracováváme do tvaru vejce. Necháme nakynout po dobu 15 minut. Vejce tlakem vytvarujeme a necháme déle odležet. Po době ¾ kynutí necháme 10 minut odležet.
více...
Tvorba Pajerského koláče
11.3.2017 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pracovní postup: na plech položíme namaštěný papír, posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem a přehneme okraje tak, že z kruhového tvaru vznikne čtverec, tvaroh posypeme strouhaným perníkem.
více...
SIGEP 2017 - Soutěž po italsku
8.3.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Soutěžit s Italy ve sféře elegance, je tak trochu jako zasednout k šachové partii s vyrovnaným soupeřem a hrát černými figurami. Verismus, mající místo zrodu na Apeninském poloostrově, je umělecký směr.
více...
SIGEP 2017 - Od každého kousek něčeho
6.3.2017 , rubrika: Akce a soutěže
SIGEP není jen statická výstava, ale především rušná činnost předváděcích akcí, odborných fór a konferencí, kdy své nadstandardní oborové znalosti sdělovali vrcholoví specialisté ve všech klimatizovaných halách veletržního areálu.
více...
SIGEP 2017 - Zmrzlina je jednička!
24.2.2017 , rubrika: Akce a soutěže
Vizuální náhled je oním příslovečným prvním dojmem, který je určující pro zadání tóniny celkového vyznění záměru. Pro zboží je tímto mnohdy určujícím faktorem obal a pro sortiment typu zmrzliny a podobně, to bývá vitrína.
více...
|
Dnes je neděle 28. února 2021
svátek slaví Lumír, zítra Bedřich
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|