Reklama |
Archiv zpráv
GASTRO PARDUBICE – 2004 „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“
13.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Ve městě perníku na výstavišti IDEON se konal 9. ročník kontraktačně prodejních výstav GASTRO PARDUBICE 2004. Soutěž byla vyhlášena ve čtyřech kategoriích se soutěžním tématem Evropská unie.
více...
Francouzské křehké kousnutí pod názvem CROQUEMBOUCHE
10.10.2004, rubrika: Cukrařina
Příznivci sladkého umění měli možnost na vlastní oči v pražském hotelu Ibis spatřit tvorbu posvátného francouzského dekoračního dezertu určeného pro rodinné slavnostní příležitosti typu svateb, křtin, narozenin, přijímání, promocí...
více...
Pěna „Surprise“
8.10.2004, rubrika: Recepty
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu.
více...
Dnes začíná GASTRO v Pardubicích !
7.10.2004, rubrika: Akce a soutěže
Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004
více...
David Brendl – cukrář v Hotelu Corinthia Towers
30.9.2004, rubrika: Osobnosti
Každá soutěž se stávala pro cukrářského „skoromistra“ inspirací a odhalením opony scény nových poznatků a dalším stupínkem výstupu k vrcholům tvůrčího cukrářského umu.
více...
Kokosová pěna s karamelem
27.9.2004, rubrika: Recepty
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé.
více...
Zápis do Guinessovy knihy
24.9.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V době oslav svatého Vavřince padl další rekord prostřednictvím gastronomického šéfredaktora a vydatele tohoto portálu a dlouholetého komentátora Masarykova okruhu v Brně Jiřího Řezáče píšícího pod pseudonymem J.P. Větrník
více...
Slzičky svatého Vavřince zkrápěly dojetím kladenské rekordy
23.9.2004, rubrika: Akce a soutěže
Melouny, u nichž stačilo formálně provést dekorační libovolný motiv, přesto představovaly uměleckou vizitku svých tvůrců, se začaly do bývalého černého Kladna valit.
více...
Palačinky Krásná Helena
22.9.2004, rubrika: Recepty
Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou. Posypeme opraženými mandlemi nakrájenými na tenké lupínky.
více...
Jak má chutnat dobrá káva?
20.9.2004, rubrika: Káva
S Ing. Robertem Režnákem, národním koordinátorem SCAE (Evropské kávové asociace) pro Slovenskou republiku o kultuře pití a tajemství dobré kávy…
více...
|
Dnes je čtvrtek 28. ledna 2021
svátek slaví Otýlie, zítra Zdislava Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |