Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Je cukrářství umělecký obor? 13.1.2004, rubrika: Cukrařina Častokráte se o cukrářině říká, že je uměleckým řemeslem. Většina cukrářů se k tomuto výroku ráda přidává, neboť zvyšuje jeho prestiž a tím i pomyslnou hodnotu samého tvůrce. Zkusme se ale nyní na tuto problematiku podívat z jiného úhlu. více...


Schwarcwaldský višňový dort 9.1.2004, rubrika: Recepty Pokud se ale jedná o čerstvě upečený dort, tak Vám mohu poradit ho dát den před podáváním do lednice bez ozdobení, což mu udělá jedině dobře, a ozdobit ho druhý den krátce před podáváním. více...


Nizozemské kavárny se bojí, že s kouřem zmizí i hosté 8.1.2004, rubrika: Hygiena Součástí nizozemské ofenzívy proti kouření je kromě nepřehlédnutelných nápisů o strašlivých následcích kouření i nový zákon, podle nějž mají od příštího roku všichni zaměstnanci právo na pracovní místo bez cigaretového kouře. více...


Ještě jednou agar 7.1.2004, rubrika: Cukrařina Agar byl na našem portálu zmíněn již vícekrát. Podívejme se nyní na něj po zdravotní stránce. více...


Přišel zas čas Vánoc bílých 23.12.2003, rubrika: Cukrářská poezie Vážení čtenáři, ve dnech vánočních svátků přijměte naše srdečné pozdravení, poděkování za Vaši přízeň a vyjádření přání načerpání kouzla vánoční poezie do Vašich duší s tím, aby tato ušlechtilá síla v nás všech zůstala i v dobách všedních. více...


Musli tyčinky 20.12.2003, rubrika: Recepty Postup: mléko,cukra mouku dáme vařit na hustou kaši,potom přidáma všechny ostatní ingredience,pokud je to husté rředíme trochou mléka. více...


GALERIE KUCHAŘSKÉHO UMĚNÍ - zlato pro Luďka Procházku - 20.12.2003, rubrika: Akce a soutěže V letošním roce, na sklonku měsíce mající název podle padajícího listí, se v německy mluvícím kantonu švýcarské Basileje okrášlila známá gastronomická výstava IGEHO skvostem kuchařského umění, jenž vsadila do ústředního prostoru své galerie. více...


Banánová bábovka - Vánoční recept 19.12.2003, rubrika: Recepty V míse ušleháme cukr s máslem, vmícháme vejce a rozmačkané banány s vodou. Prošleháme a vysypeme promíchané všechny ostatní ingredience více...


Zázvorová srdíčka - Vánoční recept 18.12.2003, rubrika: Recepty Do teplého mléka přidáme droždí a cukr. Necháme nakynout. Pak do mísy nasypeme mouku. Z kvásku a mouky vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet na teplém místě přibližně 20 minut více...


Perníčky - Vánoční recept 17.12.2003, rubrika: Recepty Máslo s cukrem a vejci utřeme do pěny, přidáme med a směs ochutíme tlučeným kořením. Přisypeme kakao, vmícháme kůru a moukou zaděláme těsto. Nakonec přidáme sodu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je pátek 13. prosince 2019
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.