Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Plejáda dortových dekorací 3.6.2010, rubrika: Cukrařina K natírání dekorace vezmeme řidší glazuru nebo správně temperovanou máčecí hmotu, popřípadě cukrářskou polevu. Nabízí se další řada možností v podobě bílkového krému, barevného ovocného želé, máslového krému a další. více...


Kremrole a potíže jejich zhotovení 1.6.2010, rubrika: Recepty Na výši lepku a druhu tuku záleží,aby se listové těsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém překládání.Pokud nechcete zažívat další zklamání při pečení kremrolí z listového těsto dávám k dobru těsto mé babičky,které nikdy nezklame. více...


Konec českého chleba 14.5.2010, rubrika: Tipy a triky Vlahá střída českého chleba vonící po žitném kvásku a zvonivá kaštanová kůrka bývala pro mnoho emigrantů jednou z nejhmatatelnějších podob stesku po domově. Z Česka totiž tradiční kváskový chléb za posledních dvacet let téměř zmizel. více...


Blahodárné účinky želatiny 12.5.2010, rubrika: Suroviny Želatina je velkým zdrojem bílkovin pro stavbu kolagenu. Ten je základní stavební jednotkou tvořící pojivovou tkáň a to především pohybového aparátu, chrupavek, kostí, vlasů, nehtů a pokožky. Kolagenu se někdy též říká „elixír mládí“. více...


Zmzlina láká na nové příchutě 10.5.2010, rubrika: Cukrařina Směsi jsou vhodné pro přípravu točených i porcovaných zmrzlin, dále k přípravě osvěžujících koktejlů, cukrářských krémů či náplní a shaků. V nabídce lze najít i příchuť jogurtu, pinacolady, kaktusu, limetky nebo višní v čokoládě. více...


Deset singapurských otázek kapitánovi národního týmu / -2. 7.5.2010, rubrika: Akce a soutěže Máme před sebou ještě hodně práce a změn. V takovýchto soutěžích musí každý být soběstačný a musí přesně vědět co má dělat. Jinak přidělá spoustu práce celému týmu a to v takovýchto náročných podmínkách nelze. více...


Deset singapurských otázek manažerovi národního týmu / -1. 6.5.2010, rubrika: Akce a soutěže Je to pro mě čest vést tak dobrý tým na mezinárodní soutěž s kreditem Světového poháru. Práce v národním týmu je sice velice těžká ale velkou satisfakcí je vidět nadšení všech jeho členů pro možnost prezentace české gastronomie. více...


Likérové špičky a úprava jejich náplně 5.5.2010, rubrika: Cukrařina Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný. více...


Receptura na laskonky (korpus) 3.5.2010, rubrika: Recepty Cukr určený na rozvar si dáme do rendlíku (kastrůlku) a přidáme vodu - měli bychom mít takovou kašičku (vody nedáváme zbytečně mnoho - dlouho bychom čekali, než se nám rozvar svaří na správnou teplotu) a dáme vařit více...


Revoluce sladkých košíčků 26.4.2010, rubrika: Cukrařina Dnes peče denně dvě stě až tři sta dortů. Kromě běžných zákazníků, kteří si u ní dorty vyzvedávají nebo kterým je dováží až domů, dodává sladkosti do kaváren Ebel a obchodu s mezinárodními delikatesami Robertson. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je pátek 13. prosince 2019
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.