Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu 11.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Složení: kukuřičné vločky s medem a arašídy, pukance špaldové s medem BIO, ovesné lupínky křupavé, vláknina, moruše, brusinky . více...


Vybíráme tmavé pečivo Vybíráme tmavé pečivo 8.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hladina cukru v krvi po požití po požití bílého pečiva výrazněji kolísá a organismus má větší sklon k ukládání tuku, což podporuje vznik obezity," více...


A tak nám učitelé zase stávkují, paní Müllerová A tak nám učitelé zase stávkují, paní Müllerová 6.11.2019, rubrika: Akce a soutěže U některých, případně mnohých učitelů je představa, že k nim přichází žák, jenž je tvor rozeznávající pouze světlo a tmu. A teprve oni jsou těmi osvícenci, které mu vše ostatní přinesou na stůl poznatků. více...


Agar a zdraví Agar a zdraví 4.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Agar působí příznivě proti zácpě a jestliže jej užíváme déle a pravidelně, třeba jen rozpustěný v mléce, můžeme po krátké době pozorovat, že působí jako lék obrodný, neboť vyvolává nový život v buňkách, které přebudovává a obnovuje. více...


Jakou technologií vytvoříme šlehačku Jakou technologií vytvoříme šlehačku 1.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Šlehačku, kterou používáme v cukrárenských, restauračních a kavárenských provozech, máme možnost získávat třemi standardními způsoby. Jedná se o použití spreje, plynové bombičky nebo šlehačkového výrobníku. více...


Tvoříme buflery Tvoříme buflery 30.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nezávisí vše na receptu, nýbrž na zpracování hmoty. Žloutky se nemusí vždy míchat, případně málo asi z 5 dkg cukru. Ostatní cukr se musí dát do bílku a je vhodné jej přidat do šlehání hned od počátku. více...


Ořechy jsou různorodé Ořechy jsou různorodé 28.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Déle vydrží, když se skladují v chladu, přesto se vyplatí vyhnout se při nákupu ořechů balením, která se blíží konci spotřeby - chuť už nebude ideální. více...


Minireceptura Minireceptura 25.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou. více...


Alaska Alaska 21.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pláty nebo porce pečené těsta se v některých případech prokládají různými potravinami formou sendviče. Takové jídlo má pak většinou název podle suroviny která v něm převládá. více...


Čokoláda se švýcarským pasem Čokoláda se švýcarským pasem 18.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Byly tu další faktory, přispívající ke specifické chuti čokolády. Byly to rafinovaný cukr s vhodnými vlastnostmi ke směsi s kakaem, včetně minimalizace nečistot v něm obsažených. Podíl na chuti čokolády měly též speciální přísady koření. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229     
další >>

Dnes je úterý 12. listopadu 2019
svátek slaví Benedikt, zítra Tibor

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.