Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Král pudinků a kypřících prášků Oetker zemřel 18.1.2007, rubrika: Osobnosti Během kariéry si vysloužil řadu přezdívek: od "krále kypřícího prášku", přes "hlavního evropského výrobce pizzy" až po "největšího německého pivovarníka". Včera Rudolf August Oetker, bývalý šéf koncernu Dr. Oetker, zemřel. více...


Výtečné a rychlé tiramisu 17.1.2007, rubrika: Cukrařina Fantastický a tradiční italský desert. Tiramisu lze přeložit jako „Zvedni mě“ to znamená, že by i samotný desert měl být nadýchaný a chuťově plný. více...


Jihočeský dort ve stylu selského baroka 14.1.2007, rubrika: Cukrařina Výstavní stánek Jihočeského kraje při populárním veletrhu GO a Region Tour 2007 na brněnském výstavišti, dozdobil dort velikosti lidské postavy, jehož prostřednictvím se Jihočeši rozhodli spolupropagovat svůj malebně romantický region. více...


SIGEP 2007: PŘEHLÍDKA CUKRÁŘSKÉHO UMĚNÍ 11.1.2007, rubrika: Akce a soutěže Po výjimečném úspěchu uplynulého ročníku budou k vůdčímu světovému veletrhu s tématickým všeobecným zaměřením na cukrářský obor přidány další akce více...


CARVING CUP SLOVAKIA 2007 10.1.2007, rubrika: Akce a soutěže Celoštátna súťaž vo vyrezávaní z ovocia a zeleniny. Téma: "Kvetinová kompozícia" Súťaž sa koná v rámci výstavy DANUBIUS GASTRO v spolupráci s Incheba a.s. více...


9. Mezinárodní KUCHAŘSKO - CUKRÁŘSKÉ SHOW 9.1.2007, rubrika: Akce a soutěže Již 9. pokračování dozná v termínu 26. - 29 dubna letošního roku tradiční mezinárodní mistrovství v kuchařské a cukrářské soutěži pořádané kuchařským klubem Pittental/Hochwechsel, známé spíše pod názvem města Warth více...


Vánoční kometa 22.12.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy Kometo vánoční,
hvězdičko z vesmíru,
jsi tu v den sváteční,
třebas jen z papíru. více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 3 21.12.2006, rubrika: Recepty Čokoláda je náročná a vyžaduje dodržení správných poměrů a teplot. To platí i pro dílnu ve které budeme pralinky vyrábět. Dokonalý úspěch zaručuje pouze klimatizovaný prostor se stálou teplotou okolo 18 °C více...


Jak si rychle vyrobit domácí betlém 20.12.2006, rubrika: Cukrařina Malý betlém na vánoční stůl lze vyrobit bez jakýchkoliv řemeslnických pomůcek a řezbářského náčiní. Postačí vám běžné kuchyňské vybavení a takzvané vizovické těsto, ze kterého zhotovíte potřebné figurky. více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 2 20.12.2006, rubrika: Recepty Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je neděle 17. února 2019
svátek slaví Miloslava, zítra Gizela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.