Cukrář.cz

Reklama



Druhy těsta a hmoty při výrobě korpusů

7.7.2010 | Autor: Johny | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
--------------------------------------------------------------
pevná - (linecké, vaflové, linecké kokosové těst, křehké těsto)
----------
třená - (třené linecké těsto, třené linecké těsto máslové - kakaové, třené oříškové těsto, třené žloutkové těsto - máslové)
----------
pálená hmota
----------
listové těsto a chlazené listové těsto
----------
popř. medové těsto
----------
--------------------------------------------------------------
                          - Rozdělení šlehaných hmot -
--------------------------------------------------------------
lehké šlehané hmoty - (cukrářské piškoty, hmota na pomponetky, buflerová hmota)
----------
šlehané hmoty nahřívané - (hmoty s RP?, dobošova hmota, roládová hmota jádrová s olejem, pařížské pláty)
----------
těžké šlehané hmoty - (dortová sachrová hmota, terstská hmota)
----------
zvláštní druhy šlehaných hmot - (sněhová hmota, hmota na laskonky, hmota na vaničky, bezé hmota)
----------
třené hmoty - (hmota na třenou bábovku, biskupský chlebíček, grahamový chlebíček, žloutkové oválky, mandlové piškoty)
----------

jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepečená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubičky, griliášové trubičky, hmota na marokánky)
-------------------------------------------------------------- 

Dnes je pondělí 28. září 2020
svátek slaví Václav, zítra Michal

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.