�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Druhy tìsta a hmoty pøi výrobì korpusù

Autor: Johny
Datum vyd�n�: 07.07.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1413

jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepeèená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubièky, griliášové trubièky, hmota na marokánky)

fiogf49gjkf0d
--------------------------------------------------------------
pevná - (linecké, vaflové, linecké kokosové tìst, køehké tìsto)
----------
tøená - (tøené linecké tìsto, tøené linecké tìsto máslové - kakaové, tøené oøíškové tìsto, tøené žloutkové tìsto - máslové)
----------
pálená hmota
----------
listové tìsto a chlazené listové tìsto
----------
popø. medové tìsto
----------
--------------------------------------------------------------
                          - Rozdìlení šlehaných hmot -
--------------------------------------------------------------
lehké šlehané hmoty - (cukráøské piškoty, hmota na pomponetky, buflerová hmota)
----------
šlehané hmoty nahøívané - (hmoty s RP?, dobošova hmota, roládová hmota jádrová s olejem, paøížské pláty)
----------
tìžké šlehané hmoty - (dortová sachrová hmota, terstská hmota)
----------
zvláštní druhy šlehaných hmot - (snìhová hmota, hmota na laskonky, hmota na vanièky, bezé hmota)
----------
tøené hmoty - (hmota na tøenou bábovku, biskupský chlebíèek, grahamový chlebíèek, žloutkové oválky, mandlové piškoty)
----------

jádrové hmoty - (jádrová hmota základní, mandlová hmota nepeèená, hmota na korpus jádrového bezé, korpus hmoty na jádrové kornoutky, korpus hmoty na jádrové trubièky, griliášové trubièky, hmota na marokánky)
-------------------------------------------------------------- 

Vytisknuto dne 20.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku