Reklama |
Pařížská šlehačka a krémPařížská šlehačka - lehká - - technologický postup - smetanu a cukr přivedeme v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme prosátý kakakový prášek. Necháme zchladnout a dáme uzrát do lednice, nejlépe přes noc. Druhý den vyšleháme v pevnou neroztékavou náplň. Pařížský krém - těžký - Technologický postup -
Příbuzné články...
1.4.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.8.2015 Dortové jedlé obrázky 22.4.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 3.12.2013 Čokoládová pralinka 14.11.2013 Mačokoláda od Mixitu [další příbuzné články] |
Dnes je středa 18. května 2022
svátek slaví Nataša, zítra Ivo Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |