Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Fondán po staročesku Fondán po staročesku 21.9.2012, rubrika: Recepty Zchlazený cukrový sirup mícháme (třeme - do hmoty vmícháváme vzduch, dělají se bublinky hmota z počátku charakteristicky praská a postupně bělá) vařečkou tak dlouho, až z průhledného sirupu vznikne bílá fondánová hmota.
více...


Moučník Tarte Tatin Moučník Tarte Tatin 20.9.2012, rubrika: Recepty Tarte Tatin, název pokrmu u nás téměř neznámého, ale jednoduchá příprava z ještě jednodušších , a hlavně dostupných surovin, kterými jsou prostá jablka. Při přípravě tarte tainu vybíráme ta nejvíce nakyslá, která zvyšují pokrmu ojediněnlý apetit. více...


Evidence teplých nápojů od společnosti CESK, a.s. Evidence teplých nápojů od společnosti CESK, a.s. 18.9.2012, rubrika: Business Evidence teplých nápojů je kontrolní způsob, který spočívá v evidenčním systému výdeje zadaných alkoholických nápojů či koktejlů, kávy, vína a dalších nápojů, které má provozovatel ve své nabídce.
více...


Proč my Češi tolik chlastáme? Proč my Češi tolik chlastáme? 14.9.2012, rubrika: Hygiena O kouření byla už řeč a fabriky kuřáků hulí dál o stošest. Ví se o aidsu, ale souloží se rizikově dál jen to mlaská. Máme metanolový problém a chlastá se dál. Je potřeba vědět jednu věc. A to, že na opití se nepodílí alkohol, ale člověk! více...


Citronové sušenky Citronové sušenky 13.9.2012, rubrika: Cukrařina Tyto sušenky se narodily pro milovníky citrónové chuti, možná lépe řečeno citrusové chuti, protože namísto citrónu můžeme použít také pomeranč nebo limetku. Jsou svěží a osvěžující.

více...


Punčové řezy Punčové řezy 3.9.2012, rubrika: Recepty Kupujem kvalitné sirupy, ktoré majú čo najmenej chemických prísad. Pomer vody, sirupu a rumu si môžete upraviť podľa chuti, tak aby bolo sirupu celkovo 700ml. více...


Cukrářské míry a váhy Cukrářské míry a váhy 31.8.2012, rubrika: Tipy a triky Velice praktickými odměrkami jsou tak zvané zmrzlinové kleště. Tento název je ale do jisté míry zavádějící, protože se tím pádem mnoho lidí domnívá, že těmito odměrkami lze měřit jedině zmrzlinu. více...


Croissanty rodáka z Vimperka miluje i Jamie Oliver Croissanty rodáka z Vimperka miluje i Jamie Oliver 29.8.2012, rubrika: Cukrařina "Používáme belgickou čokoládu, francouzskou mouku, irské máslo, ale třeba i český mák. Všechno se dělá ručně, a to i naše výtečné croissanty, které prokládáme máslem," vypočítává Jan Hanžl mladší. více...


Anna Strnadlová - představitelka emotivního projevu výtvarné fantazie Anna Strnadlová - představitelka emotivního projevu výtvarné fantazie 27.8.2012, rubrika: Osobnosti Anna je schopná se napnout do výšin inspirace, která může sehrát veledůležitou roli v dosažení jejího uměleckého snu, jež je zaklet v lesku zlaté olympijské medaile. více...


Kávový dezert - KARINA Moccacino Kávový dezert - KARINA Moccacino 24.8.2012, rubrika: Recepty suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté krátce mícháme při pomalé rychlosti do hladké a homogenní konzistence. Dávkujeme na plech s okra-jem a pečícím papírem 60 x 20 cm a uhladíme.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.