Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


GASTROHRADEC 2008 13.4.2008, rubrika: Akce a soutěže Absolutní vítěz v soutěži seniorů kuchařů i cukrářů obdrží „Pohár Rudolfa Přibyla“
jako nejvyšší ocenění a titul MISTR REPUBLIKY.
Připravující škola vítězného juniora obdrží prestižní cenu Gastro Hradce „Pohár Milana Burdy“. více...


Mistrovství světa cukrářů juniorů 2008 – Lisabon /-4 11.4.2008, rubrika: Akce a soutěže Opětovně se na cukrářském mistrovství v Lisabonu ukázalo, jak dokáže být 20 leté mládí již vyspělé nejenom v nápaditosti, ale i v tvůrčí technice a soutěžní díla předvedená v hlavním městě Portugalska jsou velkým příslibem pro budoucnu oboru. více...


Mistrovství světa cukrářů juniorů 2008 – Lisabon /-3 10.4.2008, rubrika: Akce a soutěže V roce 2009 by se mělo mistrovství cukrářů seniorů konat v Brně a juniorský šampionát se uskuteční v roce 2010 v Budapešti předpokladu, že společnost mající na starosti materiální a organizační stránku vše zvládnou podle představ UIPCG. více...


Mistrovství světa cukrářů juniorů 2008 – Lisabon /-2 9.4.2008, rubrika: Akce a soutěže Druhý soutěžní den v 11. 40 hodin museli soutěžící předložit k hodnocení zmrzlinový dezert a ve 14.30 se uskutečnila prezentace dortů s následným hodnocením. V 16 hodin zazněl nekompromisní signál ukončení veškeré práce. více...


Mistrovství světa cukrářů juniorů 2008 – Lisabon /-1 8.4.2008, rubrika: Akce a soutěže Běh vývojového děje Mistrovství světa cukrářů juniorů ústící do podoby 13. ročníku, přiřkl místo působení hlavnímu městu Portugalska Lisabonu. Organizátorem akce byl Mezinárodní svaz cukrářů a zmrzlinářů UIPCG. více...


Ježíšův věrozvěst 23.3.2008, rubrika: Cukrářská poezie V době kdy Ježíš na kříži spočinul
s ním i lotři dva, vedle něj pykali,
jednomu z nich syn Boží pokynul,
by oni dva po smrti, v Nebe se vydali.
Když duch tělo smrtelné navždy už opustil, a v pohybu spěl až v nebeskou výš.
více...


Nauka o vejcích 21.3.2008, rubrika: Tipy a triky Hmotnost vajec a tím i jejich velikost ovlivňuje rasa slepic, věk, způsob chovu a krmení. Čím je slepice starší, tím jsou vejce větší. Vaječné skořápky jsou někdy bílé a jindy zase hnědé. Tato barva nemá s chovem či krmením nic společného.
více...


Velikonoční zajíček z máslového pečiva 21.3.2008, rubrika: Recepty S vypichovací formou ve tvaru zajíčka vypichujeme požadovaný počet figurek.
Figury vložíme na vymazaný a lehce pomoučněný plech a potřeme mlékem. Můžeme ozdobit např. z rozinek vytvoříme oči, z mandlí uši apod. více...


Velikonoční věnec s mandlemi a sezamem 18.3.2008, rubrika: Recepty Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední a dále pokračujeme tak, že vnější provazce pokládáme střídavě přes provazec střední více...


Velikonoční chléb 17.3.2008, rubrika: Recepty Rozinky smícháme s rumem a necháme 20 minut působit. Do mísy vsypeme mouku a uprostřed vytvoříme prohlubeň. Do ní vložíme rozdrobené droždí a za přidání vlažného mléka a trochy mouky promícháváme. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.