Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / - 4. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / - 4. 7.10.2010, rubrika: Cukrařina Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, čili příprava je hotová během několika málo minut.
Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak během doby než kuchař připraví pokrm, cukrář lehce zhotoví tento dezert.
více...


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3. 6.10.2010, rubrika: Cukrařina Čokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. Dodejme, že nejenom tam. Půvabný čokoládový bonbónek dokáže zpříjemnit chvíle posezení a navodit příjemnost duševní pohody. více...


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -2. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -2. 5.10.2010, rubrika: Cukrařina Dezert Pigna collada, který je obemknut čokoládovou mřížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Čokoládová mřížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se mřížka lehce poddá příboru a v ústech se příjemně a lahodně rozplyne. více...


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -1. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -1. 4.10.2010, rubrika: Recepty Světlý mousse je neochucen a je vyhrazen pro námět cukrářského tvůrce, aby jej dochutil podle své představy či aktuálního požadavku vycházejícího z chuťových představ zákazníka. více...


Lupina Lupina 7.9.2010, rubrika: Suroviny Lupina je již zde a rozšiřuje nám množstevní rozsah luštěninových odrůd a věřme, že svými přednostmi v podobě přítomnosti bílkovin, či nízkým obsahem tuku, se brzy zařadí na seznam nákupních priorit. více...


Jak se vyráběla zmrzlina bez mrazáků? Jak se vyráběla zmrzlina bez mrazáků? 2.9.2010, rubrika: Cukrařina Napadlo vás někdy zamyslet se nad tím, jak se asi dělala zmrzlina v dobách, kdy neexistovaly mrazáky? Odpověď naleznete na Sicílii, kde si uměli poradit ještě před vynálezem mrazáků. více...


Účinky sladovacích preparátů na pečivo Účinky sladovacích preparátů na pečivo 30.8.2010, rubrika: Suroviny V prvé řadě dodat kvasnicím v těstu živinu, aby mohly lépe kvasit, tj. více tvořit kysličníku uhličitého i podružných produktů kvašení a tím zvětšovat objem pečiva, jeho kyprost, dodat pečivu živost barvy a navíc být i živinou v pečivu samém. více...


Když se řekne Croquembouche Když se řekne Croquembouche 25.8.2010, rubrika: Cukrařina Croquembouche zaujímá na svatební tabuli ve Francii dominantní místo, které u nás náleží svatebnímu dortu, a obřad vstupu dvou mladých lidí do manželství bez této národní cukrářské dekorace je nemyslitelný. více...


Problematika pudinkového krému Problematika pudinkového krému 18.8.2010, rubrika: Tipy a triky Slabou vrstvou tohoto krému potřete povrch dortu před potahováním marcipánem či hmotou K2. Krém by měl zajistit aby potahová hmota nevlhla působením vlhkosti krému v dortu.
Můžete použít i krém připravený z bílé čokoládové polevy.
více...


Olympijská čokoláda Olympijská čokoláda 10.8.2010, rubrika: Cukrařina V rámci kampaně "Spots v Stripes" před olympijskými hrami v Londýně 2012 vytvořila agentura Fallon pro Cadbury nový produkt pomocí crowdsourcingu. Čokoláda s názvem "Spots v Stripes Challenge Bar" je dvojbarevná, v různých verzích, více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je pondělí 14. října 2019
svátek slaví Agáta, zítra Tereza

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.