Reklama
|
Archiv zpráv
Kávová zrna
14.5.2012 , rubrika: Recepty
Na druhý den po vyšlehání, děláte tvary které obalíte v marcipánové hmotě a nakonec ztuhlé v marcipánové hmotě obalené kávové zrna namočíme do čokolády. Nevím jestli budete dělat zrna z celé dávky (pro začátek stačí polovina, je toho dost).
více...
Máslové karamelky - "FUDGE"
7.5.2012 , rubrika: Recepty
Směs rozpouštíme v mikrovlnné troubě asi 3 až 5 minut, během té doby( asi každé 1 a půl minuty) 3x vymícháme. Opět velmi dobře vymícháme a vylijeme na máslem namazaný čistý plech a naznačíme špachtlí kostičky.
více...
Věcné rady zaměstnancům
5.5.2012 , rubrika: Business
Pokud jsme v zaměstnaneckém poměru, jsme zaměstnanci. Pokud firmu vedeme, jsme šéfy. Podle těchto postavení nám vyplývají i povinnosti. Pokud se nám nelíbí pozice, kterou zastáváme, můžeme to změnit a stát se buď zaměstnancem nebo šéfem.
více...
Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno
2.5.2012 , rubrika: Cukrařina
Rovné noneto možností provedení nabízí Cesk a.s. Brno. Na tuto nabídku se váží i různá příslušenství a suroviny, přes jejichž četnost si z velké řady zájemců různých chutí určitě každý najde svou oblíbenou ledovou pochoutku.
více...
Domácí zmrzlina
30.4.2012 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vaříme, až směs trochu zhoustne (dosáhne 82°C). Ihned přecedit směs do ohnivzdorné misky do které jsme dali čokoládu. Míchat, až se čokoláda rozpustí. Posadit misku do nádoby s ledem a míchat vše, až se směs zchladí. Na noc vložit do chladničky.
více...
Svatební koláčky
28.4.2012 , rubrika: Cukrařina
Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Žloutky se oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. Přednost spočívá v tom, že puding je pro chut' i když není moc cítit a taky se tvaroh tolik neroztéká.
více...
Tvarohovo jogurtový dezert
26.4.2012 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Želatinovou hmotu rozdělíme na tři díly. Do jednoho dílu vmícháme maliny, do druhého meruňky a vložíme do skla nebo různě vytvarované formy, které předtím vyložíme fólií a naplníme na vrstvy tři připravené hmoty.
více...
|
Dnes je neděle 28. února 2021
svátek slaví Lumír, zítra Bedřich
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|