Cukrář.cz

Reklama



Čokoláda show v Liberci na X způsobů

06.02.2013 | Autor: Crest Communications a.s. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Liberec ukázal prostřednictvím Nákupní galerie Plaza další možnosti v rozmanitém využití čokoládové suroviny, způsoby jejího zpracování, využití a komerční propagace pod názvem Čokoládová Show.
Ojedinělým specifikem bylo variabilní sloučení klasické kulinařiny s použitím čokoládových prvků, které  z pokrmu vytvořily originální gastronomický vjem.
Na čokoládové show si přišly na své nejenom chuťové smysly, ale příležitost se naskytla i zrakovému vjemu při prezentaci čokoládových obalů. Popis čokoládové události nám zprostředkovala agentura Crest Communications a.s.

Návštěvníci se mohli pokochat  velkou výstavu v níž zhlédli asi 1 000 kusů obalů čokolád z celého světa, které zapůjčil pan Stanislav Kramský. Další předmět diváckého zájmu byly historické předměty a fotografie vztahující se k výrobě čokolády nebo kulinářská přehlídka, kde liberečtí šéfkuchaři předvedli své originální recepty s použitím čokolády.
Podívejme se třeba na nedělní čokomeníčko, které bylo připraveno pro návštěvníky čokoládové show:

Čokoládová polévka
Vepřová pečeně s fazolkami a slaninou se zázvorovo- čokoládovou omáčkou
Plněné ravioly tvarohem  s  čokoládovou polevou
Chilli con carne s hořkou čokoládou

Milovníci tohoto druhu sldakosti měli možnost nakoupit různé druhy čokolád a čokoládové výrobky u prodejních stánků a pro všechny, kteří hodlali během veletrhu si trochu odpočinout, byl připraven masážní salon a téměř hodinová relaxační čokoládová masáž.  „Čokoládová Show slaví úspěchy po celém světě, např. je velmi známá v Paříži, New Yorku, Šanghaji či Moskvě. Proto věříme, že nadchne i obyvatele a návštěvníky Liberce. Zajímavým lákadlem budou jistě originální obrazy malované hořkou, bílou a barevnou čokoládou štětcem a špachtlí na plátno, které pochází z ateliéru umělce Vladimíra Čecha, přezdívaného „český Picasso“,“ uvedla Nancy Haisová, marketingová manažerka nákupní galerie Liberec Plaza.


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.