Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


ČZPI letos při kontrole zmrzliny 29.7.2002, rubrika: Hygiena Pouze pět nevyhovujících vzorků zmrzliny zatím našla při letošních kontrolách v obchodní síti Česká zemědělská a potravinářská inspekce (ČZPI). Šlo o pět vzorků ze 44 kontrolovaných na Plzeňsku, které byly znovu zmrazeny a nesmějí se dále prodávat. více...


Marcipan 25.7.2002, rubrika: Hygiena Marcipán je tradičním potravinářským výrobkem s dlouhou a bohatou historií nejen u nás ::::::: Výroba - Pro výrobu marcipánu existují různé receptury i pracovní postupy. Základní surovinou jsou loupané sladké mandle a cukr. více...


Závin z křehkého těsta s bramborami 22.7.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mouku se škrobovou moučkou a kypřícím práškem prosejeme na vál, doprostřed najemno nastrouháme brambory, přidáme změklý tuk, cukr a polovinu rozšlehaného vejce a zpracujeme těsto více...


CUKRÁRNA - potenciální možnost zárodku kriminality 22.7.2002, rubrika: Cukrařina Prvním gastronomických zařízením se kterým člověk přijde již v ranném věku do styku, je obvykle cukrárna.
Kolem metru vysoký človíček, mnohdy s námahou udržující stabilitu chůze, řízen svými chuťovými pudy, je upoután barevností zákusků více...


Kdo byl prvním cukrářem? 21.7.2002, rubrika: Cukrařina Zdálo by se velice pravděpodobné, že jména vynálezců sladkostí jsou dávno zapomenuta, ale není tomu tak. Tito vynálezci si pojistili nesmrtelnost delikátním způsobem, který nutí dámy vyslovovat jejich jména, více...


Vyhláška o požadavcích na prodej potravin zlikviduje obchody 19.7.2002, rubrika: Hygiena Vyhláška o hygienických požadavcích na prodej potravin a rozsah vybavení prodejen, kterou připravilo ministerstvo zdravotnictví, by mohla zlikvidovat řadu především malých obchodů. více...


Čokoholici žili už před 2.600 lety 18.7.2002, rubrika: Cukrařina Čokoláda je vášeň, která lidstvo ovládá již 2.600 let. Podle amerických vědců, kteří zkoumali ve Střední Americe mayskou keramiku, sahá historie čokolády o jedno tisíciletí dál, než se původně myslelo. více...


SINGAPURSKÝ ÚSPĚCH NAŠICH GASTRONOMŮ 16.7.2002, rubrika: Akce a soutěže Mimořádný úspěch na mistrovství světa dosáhl tým našich reprezentačních kuchařů a cukrářů v dosavadní historii českého soutěžního potravinářství, když z gastronomických vod vylovil zlatou a bronzovou medaili a celkově obsadil čtvrté místo. více...


CITRONÁT 10.7.2002, rubrika: Suroviny Citronát – je to plod cedrového stromu mající souvislost s citronem a melounem. Má silnou masitou kůru dosahující 2,5 až 3 kg hmotnosti. Chuť citronátu je lahodně nakyslá. více...


Mezinárodní běh kuchařů a cukrářů - 5. ročník 9.7.2002, rubrika: Akce a soutěže Sebou vemte: cukrářský dvouřadý rondon, cukrářské kalhoty, cukrářská čepice, šátek, zástěra
povoleny jsou sportovní boty. VAŘEČKA JAKÉKOLIV VELIKOSTI !!!!! PŘEDÁVÁ SE JAKO ŠTAFETOVÝ KOLÍK !!!!! více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.