Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Odborný cukrářský seminář 22.02.2003 "Příprava skulptury" 9.1.2003, rubrika: Akce a soutěže "PŘÍPRAVA SKULPTURY z karamelu, čokolády a pastilage"
Datum: V sobotu 22. února 2003 od 9:00 - cca 15:00 hod

více...


Ořechy představují tradiční symboly Vánoc 7.1.2003, rubrika: Suroviny Mezi tradiční symboly Vánoc patří i ořechy. Používají se nejen jako součást těst, ozdoba napečeného cukroví a přírodní dekorace vánočního stolu, ale i jako zdravé mlsání. více...


Dekorativní ovoce a zelenina - Luděk PROCHÁZKA 30.12.2002, rubrika: Osobnosti Český průkopník Dekorativní zeleniny a ovoce
Držitel zlaté medaile z kuchařské olympiády IKA 2000 více...


6. ročník regionální soutěže mladých odborníků - NOWACO GASTR0JUNIOR 2003 25.12.2002, rubrika: Akce a soutěže Info: hlavní informace, regionální kola, soutěžní úkol: kuchař/cukrář
Základní kritéria a zásady pro odborné hodnocení obor: cukrář / kuchař více...


CULINARI WORT CUP - 9. ročník soutěže kuchařů a cukrářů 18.12.2002, rubrika: Akce a soutěže Soutěže se zúčastnila i mistrová odborného výcviku oboru cukrář z SOU a OU Bzenec Marie Kučerová. V silné mezinárodní konkurenci cukrářů z několika desítek zemí získala v soutěži cukrářů za umělecký výrobek z karamelu – bronzové ocenění. více...


Čím hloupější tím bohatší aneb oddělme zrno od plev 16.12.2002, rubrika: Hygiena Do titulu článku je možné dosadit i jiné slovo. Např. čím línější, neschopnější atd. Bohužel faktor zdlouhavé opravy má odraz ve strmém nárůstu v hodinovém sazbě výkonu. Když vezmu v potaz např. hodinovou sazbu 300 Kč více...


Stěhování úředníků 14.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie Stěhujou se úředníci
z okresů v české kraje,
jsouce hbití jako mníci
s kterými si voda hraje. více...


Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem, calvadosem a skořicí 13.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jablečný konfit:
Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem. více...


Co za dobrým úmyslem se skrývá 13.12.2002, rubrika: Cukrářská poezie Sedíc takhle ve vládní vile,
ministr rezortu práce,
usmál se sobě provinile
sociálních věcí vládce. více...


Burisonové hrudky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je středa 26. června 2019
svátek slaví Adriana, zítra Ladislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.