Reklama
|
Archiv zpráv
Špaldová mouka
17.9.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Z hlediska zdravotního se špaldě připisují pozitivní účinky na stimulaci imunitního systému, cení se její lehká stravitelnost a vhodnost při léčení některých alergií. Pšenice špalda je totiž tolerována převážn
více...
Peprmintový řez
14.9.2014 , rubrika: Recepty
Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
více...
Fondánová hmota
10.9.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Potřebné množství fondánové hmoty dáme do nádoby a bez přídavku jakýchkoliv přísad nahříváme za promíchávání na přímém ohni na teplotu 55 °C. Teplotu měříme teploměrem, při smyslovém zkoušení hmota musí mírně pálit na rtu.
více...
Créme Brûlée
4.9.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Dáme do mělkých mističek nebo gratinovacích misek, 2,5 cm hlubokých, na ručník v pekařském plechu (účel - ručník nám oddělí dna mističek od silného tepla.) Do plechu nalijeme dostatečné množství horké vody, měla by sahat do poloviny boku mističek.
více...
GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA
1.9.2014 , rubrika: Akce a soutěže
GLOBAL CHEFS CHALLENGE je soutěž se statusem mistrovství světa a Česko mělo ve své výpravě cukrářského zástupce Lukáše Skálu, nositele nejednoho drahého kovu z významných světových gastrosoutěží, nevyjímaje té, nad níž plane i olympijský oheň.
více...
Pastovitá glukóza
21.6.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme. Přikryjeme igelitem a necháme 24 hod. stát při pokojové teplotě. Druhý den propracujeme a modelujeme růžičky apod.
více...
Důležitá a praktická zpráva
19.6.2014 , rubrika: Akce a soutěže
A je tak mnohem menší pravděpodobnost, že si ho přečte mnohem menší počet čtenářů, a tak sdělení jeho obsahu, či žádost o radu bude čtena menším počtem těch, kteří mají o vaší zprávu, dotaz či informaci zájem.
více...
Frigomat vytočil světový rekord!
17.6.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Byla vytočena na jeden zátah největší porce dosud zhotovené zmrzliny na světě o rozměru 43 cm bez kornoutu a 90 cm s kornoutem, který byl pro vytvoření rekordu speciálně upečen! Hmotnost rekordní porce zmrzliny dosáhla hodnoty 6.8 kg!
více...
|
Dnes je úterý 13. dubna 2021
svátek slaví Aleš, zítra Vincenc
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|