Reklama
|
Archiv zpráv
CESK a.s. v čokoládovém vábení
16.11.2013 , rubrika: Suroviny
Společnost CESK a.s. v rozmanité řadě prezentací své obchodní - a rovněž servisní - nabídky představila veřejnosti temperovací zařízení pro výrobu čokolády v typovém označení SELMI ONE.
více...
Mačokoláda od Mixitu
14.11.2013 , rubrika: Cukrařina
Vzhled ale není zdaleka všechno. Mačokoláda díky tomu nejzelenějšímu z japonských zelených čajů chutná exoticky a její chuť je snad ještě návykovější a podmanivější než u klasické čokoládové čokolády.
více...
Sójová mouka v cukrářství
13.11.2013 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Sojová mouka je v cukrářství oblíbena, že díky živnému obsahu ušetří používání značného množství tuku a vajec, aniž by zmenšila obsah živin ve výrobcích, které nadto proti normálnímu zboží podrží s přísadou sojové mouky delší dobu čerstvý
více...
Likérové špičky
11.11.2013 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Další změna se provedla v dávkování kakaového prášku, snížením téměř o 50 procent. To bylo možné proto, že současný kakaový prášek má velmi výraznou chuť a podstatně tmavší barvu než sortiment dříve vyráběný
více...
Cukrářský um po italsku
8.11.2013 , rubrika: Cukrařina
U cukrářského umu lze využít velmi ošidného a zákeřně nebezpečného, ale mnohdy ovlivňujícího lidského smyslu, který se nazývá chuť. A je navíc levnější. Ukázka je z tvorby mladých italských cukrářů.
více...
Poleva z meruněk
31.10.2013 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Meruňková poleva sestává z cukru, vody, citronové šťávy a meruňkového džemu. K této směsi přidáme přes síto protlačenou Do 80 ml vody přidáme 120 g cukru s dochucením citronové šťávy a přivedeme do varu.
více...
Finty s celozrnným pečivem
25.10.2013 , rubrika: Suroviny
Matoucí totiž může být skutečnost, že se bílá mouka někdy obarvuje (například karamelem), a z ní vyrobené pečivo je tudíž tmavé, nikoliv ovšem celozrnné.
více...
|
Dnes je pondělí 1. března 2021
svátek slaví Bedřich, zítra Anežka
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|