Cukrář.cz

Reklama



SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6.

05.02.2015 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

SIGEP skončil, ale nekončí působit v našich myslích a vzpomínkách. Pojďme se ještě jednou vrátit do tohoto výstavního přímořského letoviska, které na cukrářské mapě významových pojmů zaujímá výškovou kótu Mont Everestu. Jeho rozsáhlá plocha je největším veletržním tržištěm s nabídkou především zmrzliny, cukrářských výrobků, pekařské produkce, kávy a veškerého příslušenství a techniky jež jsou s těmito obory spojené. Vejít do nabídkových prostorů veletrhu a vyjít z něho ven, znamená projít poznatkovou očistou, která obohatí duši i mysl. Pojďme v posledním dílu se ještě jednou projít po riminských veletržních pláních prostřednictvím objektivu fotoaparátu a ve vzpomínce si navodit představu příštího ročníku, který bude mít ve své bohaté sbírce  i velkou soutěž v podobě mistrovství světa ve zmrzlinové tvorbě.

 
 
 

Dortové kreace na téma všeho druhu byly v častém zastoupení na SIGEPU ať ve výstavní či soutěžní podobě. Netřeba jistě zdůrazňovat, že každý výtvor se těšil značné pozornosti. Ostatně dortová show je královskou disciplínou cukrářských předváděcích akcí nebo soutěží.

 

SIGEP není pouze velkolepost oborových produktů, ale i značná řada dopravodných programů zábavního charakteru. V tomto případě byla na místě pěvecká legenda král rokenrolu Elvis Presley, samozřejmě v revivalovém provedení.

 
 

Mobilní stánky ve zdařilém disignu a barevném provedení, které upoutají zákazníka již svou podobou a když je v nich třeba dobrá pizza či káva, tak je obchodní úspěch zaručen.
To že nábytková podoba může mít takovéto atraktivní tvary jak znázorňuje tato sedačka v provedení dámské lodičky, patří k jedné tváři výstavního SIGEPU.

 
 

Vitríny všeho druhu a všech způsobu zabudování. Na výšku, na široko, zabudované v prostoru, jak je prostě libo, jinak řečeno náš zákazník náš pán. To je obchodní motto nejenom výrobců vitrín, rovněž tak prodejců, u nás v provedení společnosti CESK a.s., ale i celkové nabídky veletrhu SIGEP, patřícímu k leadru výstav tohoto tématického zaměření.

SIGEP 2015 v provedení svého 39. ročníku je již minulostí. Projít všechna zákoutí, prohlédnout všechny stánky v termínové době by asi bylo nadlidskou silou. Avšak navzdory rozlehlé výstavní ploše si lze z detailního popisu vybrat předmět svého zájmu. Ten kdo navštíví Rimini v době konání cukrářského veletrhu se do něho někdy zase vrátí, protože možnost náhledu kudy se obor vyvíjí lze i dobře zúročit po návratu domů. SIGEP skončil a příprava na jeho novou podobu v roce 2016 již začala!


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.