Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


GASTRO FESTIVAL OSTRAVA 2003 18.11.2003, rubrika: Akce a soutěže Čas pozdního podzimu bývá ve slezské metropoli Ostravě vyhrazen gastronomickému festivalu, který je pořádán v prostorách výstaviště Černá louka. více...


Výstavní exponát - karamel 14.11.2003, rubrika: Cukrařina Výstavní exponát - karamel Autor: Youri Baltalisky, hotel Hilton, Praha


více...


Produkce medu by mohla vzrůst na 6500 tun 14.11.2003, rubrika: Business Domácí produkce medu by letos mohla vzrůst asi na 6500 tun proti loňské úrovni 5660 tun. Na základě dosavadních údajů o výnosech to odhaduje tajemník Českého svazu včelařů Miloslav Peroutka. více...


BR: TTD uzavřou cukrovar v Mělníku 13.11.2003, rubrika: Business Společnost Cukrovary TTD 1. ledna 2004 uzavře cukrovar v Mělníku, který patří k největším výrobcům cukru v zemi. V Mělníku zůstane jen moderní balírna cukru. více...


Jak napomoci zákaznické přízni 13.11.2003, rubrika: Business Zdvořilost k zákazníkům je první stupínek k prodejním úspěchům. Tato zdvořilost by se měla projevovat nejenom v obchodě, ale i na ulici. Lidé si potrpí na pozdrav i oslovení a obchodník nesmí být proto na pozdrav skoupý. více...


All_In_One 12.11.2003, rubrika: Tipy a triky Pozor na kachní vejce / Věčná čokoláda / Kobliha cukrářská i pekařská více...


SOJA 10.11.2003, rubrika: Suroviny Soja je luštěnina jejíž původ se nachází na Dálném východu. Sojové boby se mlely na mouku, pražila se z nich káva, lisoval olej, který sloužil k výrobě margarínu, mýdla, svíček, linolea, laků, emailů, barev a dokonce i třaskavin. více...


Některé restaurace špatně vyrábějí a skladují led 5.11.2003, rubrika: Hygiena Majitelé a provozovatelé některých restaurací špatně vyrábějí, skladují a podávají led do nápojů. Zjistili to moravskoslezští hygienici při rozsáhlé kontrolní akci. více...


Není vždy medem to, co v ústech sládne 4.11.2003, rubrika: Hygiena Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) se zaměřila na kontrolu medu v našich obchodech v období měsíců červen až září, a u 23 odebraných vzorků zjistila téměř v 48 procentech závažné nedostatky. více...


POTAHOVÝ FONDÁN - ZDOBÍCÍ TECHNOLOGIE 4.11.2003, rubrika: Suroviny Nejde jen o cukrářskou hmotu, ale o celou svébytnou a nutno říci velmi populární technologii zdobení dortů. Potahový fondán je svojí konzistec hmota blízká marcipánu, svým složením spíše fondánu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je neděle 17. února 2019
svátek slaví Miloslava, zítra Gizela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.