Reklama |
Archiv zpráv
Ořechové kostky - VÁNOČNÍ RECEPTY
6.12.2005, rubrika: Recepty
250 g másla, 150 g cukru, 6 žloutků, 1,5 polévkové lžíce kakaa, 180 g mletých ořechů, 100 g polohrubé mouky, 1/4 prášku do pečiva, sníh ze 6 bílků, 100 g čokoládové polevy.
více...
Basilej v obrazech
2.12.2005, rubrika: Akce a soutěže
Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial.
více...
Postříbřená Basilej Národního týmu ČR
29.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Ze stříbrného jíní mrazíků ranní Basileje předzvěstující poetický čas Vánoc, uzmul Národní tým kuchařů a cukrářů České republiky dvě vlákna svého úspěchu a okrášlil jimi svoji dosavadní soutěžní bilanci.
více...
Basilejská bronzová kompaktáta CULINERY NESTLÉ TEAMu
27.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Město Basilej se stalo čtyřdenním hostitelem světového a evropského kulinářského výkvětu národních a regionálních týmů a též i jednotlivců v soutěži Salon Culinaire Mondial.
více...
VÁNOČNÍ RECEPTY - Žemlovka, Štěpánská roláda
24.11.2005, rubrika: Recepty
Chcete ochutnat vánoční pokrmy v ladovském stylu ? Zkuste ŽEMLOVKU!
více...
MINUTKA CARVING CUP s dýňovou přílohou
20.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Třetí ročník carvingového festivalu měl tentokrát své specifikum v dýňové příloze, prezentující se dvěmi soutěžními kategoriemi.
více...
Pajerský koláč
18.11.2005, rubrika: Recepty
Kynuté těsto: 25 dkg tuku (1/2 másla, 1/2 Hera), 15 dkg cukru, 4 žloutky (bílky upotřebíme do tvarohové náplně), utřeme a přidáme 1 kg mouky (1/2 hladké, 1/2 pologrubé, sůl, kvásek z 0,25 l mléka a 5 dkg kvasnic.
Vše provádíme v teple. více...
Úprava jablek
16.11.2005, rubrika: Recepty
Znáte jistě ten okamžik když, za dlouhého zimního večera Vás a Vašeblízké honí mlsná a vy nevíte co by se dalo ještě zbodnout. Tak tedy na to tu něco mám.
více...
Kouzelné jablíčko na pražském Výstavišti
9.11.2005, rubrika: Akce a soutěže
Projekt Kouzelného jablíčka si neklade za cíl získat statisíce nebo miliony korun jako při jiných celostátních sbírkách nebo v TV, ale jak říkají právě v Nadačním fondu Kapky naděje – „Každá kapka dobrá“, tak to vystihuje asi nejlépe.
více...
Generální motto CNT pro rok 2005: "Na Basilej !!! ..."
18.10.2005, rubrika: Akce a soutěže
Přípravná palba Culinery Nestlé týmu ke zteči gastronomické vrcholové kóty sezóny Salon Culinaire Mondial v Basileji gradovala generální zkouškou v přerovském GASTROCENTRU MORAVIA, kuchařském studiu Luďka Bila.
více...
|
Dnes je úterý 13. dubna 2021
svátek slaví Aleš, zítra Vincenc Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |