Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


WC - POVINOST nebo PŘEPYCH 11.2.2002, rubrika: Hygiena Požadavek na vybudování WC pro hosty je zakotven jednak ve směrnici č. 72, o hygienických požadavcích na zřizování a provoz zařízení společného stravování uveřejněné ve sbírce hygienických předpisů sv. 64/1987 více...


Základní úpravy kávy 2 8.2.2002, rubrika: Káva Káva filtrovaná
připravuje se v přístroji vždy ve větším množství najednou. Do filtrovacího přístroje je přiváděna voda, která se ohřívá k bodu varu. více...


Silvie Sulanská 7.2.2002, rubrika: Osobnosti Zrození člověka v umělecké líhni jej zákonitě asociuje k inklinaci k dotyčné branži, a je většinově pravděpodobné, že vzešlý plod je totožný se zasetým séměm. U Silvie Sulanské snad ani jinak být nemohlo. více...


Jak vznikl obložený chlebíček 5.2.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Anglické pojmenování obložených chlebíčků zní podle svého vynálezce "Sandwiches". Francouzký kronikář Pierre Jean Grosley píše ve své knize r. 1777 o slově Sandwiches, kterým je označován nový druh pokrmů podavaný v londýnské společnosti. více...


Systému kritických bodů 4. - 5. krok 1.2.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento diagram výrobního procesu musí obsahovat všechny jednotlivé kroky technologického postupu, a to od přejímky surovin, jejich skladování více...


Jarka Stejskalová 1.2.2002, rubrika: Osobnosti Jarka se chtěla od dětských let stát učitelkou. Ale před půl stoletím v rodině o třech dětech kde bratr studuje a ostatní jsou holky, není zapotřebí dalších studentů a maminka dětem vybírala zaměstnání. více...


Systému kritických bodů 1. - 3. krok 30.1.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zde se může uvést např. velikost výrobce, počet provozoven, rozsah vyráběného sortimentu, způsob distribuce, dále je vhodné uvést pracovní skupinu, která tento systém kritických bodů vytvořila více...


Skořicová bábovka 29.1.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny. více...


Skořicová bábovka 29.1.2002, rubrika: Recepty Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny. více...


Cukr jako potrava 25.1.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vědečtí pracovníci, kteří se zabývají studiem lidské potravy, se shodují, že cukr je jedním z nejdůležitějších topiv v lidském těle. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.