Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Piškotová roláda s kávovým tukovým krémem a kokosem 12.3.2002, rubrika: Recepty KORPUS :
500 ks vejce čerstvá
20 kg cukr krupice
20 kg mouka hladká
10 kg Bisquick – BRAUN
... více...


Systému kritických bodů 8. - 12. krok 8.3.2002, rubrika: Hygiena Legislativou je stanoveno, že pro každý kritický bod se určí jeden nebo více znaků a limitní hodnoty jejich kritických mezí, které musí být specifikovány. více...


Hlavní druhy kávy a jejich charakteristika 7.3.2002, rubrika: Káva Centrální (v angličtině "The Centrals")
Káva označovaná jako "centrální" nebo "střední" se někdy nazývá též jako "mírná" (v angličtině "Milds") více...


Zpracování zelené kávy 1.3.2002, rubrika: Káva Jakmile jsou sebrány kávové bobule, projdou řadou zpracovatelských kroků před tím, než se dostanou do stadia, kdy mohou být prodány. Je možno definovat dvě metody:
více...


Jarní květinový dort 28.2.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Žloutky našleháme s poloviční dávkou cukru do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přisypeme zbývající cukr a ušleháme do pevna. více...


Jarní květinový dort 28.2.2002, rubrika: Recepty Žloutky našleháme s poloviční dávkou cukru do pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přisypeme zbývající cukr a ušleháme do pevna. více...


Systému kritických bodů 7. krok 27.2.2002, rubrika: Hygiena Účelem tohoto kroku je určit ta místa (technologické operace) ve výrobním procesu, v nichž lze uplatněním kontroly a nápravných opatření zabránit více...


Máslové listové těsto a jeho vynálezce 26.2.2002, rubrika: Osobnosti Máslové listové těsto vzniklo vlastně náhodou. Vynalezl jej cukrář Glaudo Gelée v r. 1600 v Chateau de Chamague ve Francii, který pocházel z chudé rodiny. více...


Cukrář.cz - přijďte nás navštívit na veletrh SALIMA v pavilonu B 23.2.2002, rubrika: Akce a soutěže Ve dnech 5. - 8. 3. 2002, se budeme prezentovat na veletrhu SALIMA, jako 1. gastronomický internetový časopis v České republice. více...


KÁVA - Rozpustné tuhé kousky 21.2.2002, rubrika: Káva Síla kávy a rozpustných tuhých částic má vzájemnou vazbu (i když stupeň pražení ovlivňuje sílu též), avšak ve všeobecném smyslu bude mít silnější káva vyšší procento rozpustných částic více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je středa 26. června 2019
svátek slaví Adriana, zítra Ladislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.